SON YAYINLAR
latest

Göbek Eritmek Zor Degil

Görünüş, insanlar için en önemli etkenlerden birisidir. İnsan için bir fikir oluşmadan önce görünüşüne bakarak bir ön izleme oluşur. Bu yüzden kadınlar ve bazı erkekler dış görünüşüne önem verir. Özellikle göbek, oldukça sıkıntılı bir sorun olarak görülmekte ve dış görünüşün olumsuz etkilemektedir. Bunun için ise vereceğimiz önerilere dikkat etmeniz, göbek sorununuzu çözmek için yeterli olacaktır.


1) İlk önce yediğiniz besinlere dikkat edin. Özellikle karbonhidrat ve yağlı yiyeceklerden uzak durun. Çok fazla yemek yemekten kaçının ve ekmek tüketimini en aza indirin.
2) Protein bakımından yüksek değerde yiyecekleri tüketin.
3) Ara öğünler ile gününüzü zengin içerikli hale getirin. 3 ana öğün yemek yiyorsanız bunların arasında meyvelerden oluşan küçük ara öğünler ekleyebilirsiniz. Bu sayede hem vücudunuz besin değeri bakımından yeterli vitamini depolayabilecek ve açlık hissini yok edecektir.
4) Günlük olarak yürüyüşler yapın. Her gün bunu gerçekleştirirseniz kendiliğinden göbeğiniz inmeye başlayacaktır.
5) Sindirimi kolaylaştıran besinleri tercih edin ve bu sayede daha hızlı bir şekilde yağları yakın.

Ayrıca egzersizler ile de kısa sürede zayıflamak mümkündür. Bunun için önerebileceğiniz en iyi egzersiz mekiktir.

1) Günlük bir veya iki kez mekik çekmek için kendinize zaman ayırın.
2) İlk aşamada 6’ar hamlelik 3 set mekik çekin. Bu biraz basit görünse de vücudunuz alışması için ideal bir tempodur. Gün geçtikçe hamle sayısını arttırın. Hamle sayısı 10 gelince seti artırabilir ve göbeğinizin forma gelmesini sağlayabilirsiniz.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »