SON YAYINLAR
latest

3 Önemli Diyet Programı

Diyet çeşitleri denince birçoğumuzun aklına hem yurt dışında hem de Türkiye’de oldukça popüler olan ve birçok kişide kesin çözüm sağlayan Dukan Diyeti gelir. Bu diyet sayesinde belirli periyotlar halinde kilo verip, vücudumuzu zayıflama sürecine hazırlarız. Bunun yanında birçok diyet listesi kişiden kişiye göre farklılık gösteren özelliklerde karşımıza çıkar.

3 Günlük Diyet
3 günlük diyet listeleri sayesinde kısa zamanda bir veya 1,5 kilo vermek mümkündür. 3 gün boyunca ara öğünler ve ana öğünler bu diyetlerin listesinde hazırlanan gibi tüketilirse istenilen amaç kilo sağlıklı bir şekilde elde edilir. 3 günlük diyetlerde geçiş öğünleri de vardır.
Bu öğünlerde meyve suyu, yoğurt gibi besinler tercih edilir.

Göbek Eriten Diyet
Bu diyet sayesinde göbeğinizden kısa bir sürede kurtulacaksınız. Diyetin amacı göbek çevresinde birikim oluşturacak besinlerden sizi uzak tutup, egzersiz hareketleriyle göbekten kurtulma sürecini hızlandırmaktır. Mekik hareketi sayesinde göbeğinizin oradaki kasları harekete geçirip, önce ısınmasını sonra yağ yakmasını hızlandırabilirsiniz.

Üzüm Diyeti
Üzüm diyeti sayesinde mevsimler arasında geçiş yaparken üzüm tüketerek kilo vermek mümkün. Bu diyet hem son derece hafiftir hem de tok tutan bir diyettir. Üzümün yanı sıra bu diyette bol su tüketerek kilo vermenizi hızlandırabileceksiniz. Bu diyetler sayesinde istediğiniz kiloya düşmek ve bunun için zor olan yöntemlere başvurmaktan kurtulacaksınız.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »