SON YAYINLAR
latest

En İyi Kilo Aldırıcı Ürünler

İçeriği en zengin karbonhidrat ürünleri olarak piyasada yerini alan Elite Labs Gainer, ülkemizde de en çok tercih edilen besin destek ürünlerindendir. Kas gelişimini hedefleyenlerin ve kilo almada güçlük çekenlerin kullandığı, oldukça kaliteli ve içeriğindeki zengin besin maddeleri barındıran bir üründür. Servis başına net 1000 kalori sağlayan, 60 gram protein ve 44 gram Amino Asit takviyesi sunar. Ayrıca Creatine Monohidrat ve BCAA yönünden son derece idealdir. Organik sentezlemelerde kullanılan Glycine ve daha saymadığımız onlarca ürün içermektedir. Kas gelişimi ve kilo almada mucizevi etkileri olan, aynı zamanda yüksek performans ve gün boyu enerji sağlayan suplementler arasında yerini alan Elite Labs Gainer fiyatı oldukça uygundur. 

Özel bir ürün olan ve beslenme programlarınıza ek olarak düzenli tüketimde müthiş sonuçları beraberinde getiren Elite Labs Gainer, maksimum seviyede vitamin ve mineral sağlamanıza olanak sunar. 18 farlı vitamin ve mineral grubuna sahiptir. Elite Labs Mass Ganier ürünlerinin özelliklerini ele aldığımızda kilo ve hacim kazanmak için gerekli olan 1000 kaloriyi sağlar. Doğru zamanda seri bir şekilde salınım sağlayabilen 60 gram protein içerir ve zengin Amino asitlere sahiptir.

Trans yağ oranı 0 olan bir diğer ürün de Dymatize Super Mass Ganier'dır. Kas gelişiminde son derece etkili olan piyasanın en iyi ürünlerinden olan Dymatize Super Mass Gainer, son yılların öncü markalarından birisi olmayı başarmıştır. İçeriğindeki zengin protein, karbonhidrat ve amino asitler ile kilo almada mucizevi etkilere sahiptir. Kullanan kişinin antrenman yoğunluğuna, ideal kilosuna ve gerçek kilosuna, diğer vücut ölçülerine göre farklı dozajlarda kullanılmalıdır. 

Besin programlarına ve antrenmanlara ek olarak kullanılması önerilen, herhangi bir şekilde yan etki barındırmayan, trans yağ içermeyen bir üründür. Dymatize Super Mass Gainer fiyatı düşünüldüğü gibi pahalı değildir. Ortalama bir kullanımda aylık en fazla 80-100 TL maliyet ile karşımıza çıkmaktadır. Besin takviyesi ürünlerinin satışının yapıldığı e-ticaret sitelerinde satılmaktadır. Bu ürünleri satın alırken, orijinal olup olmadığına ve sertifikalarının olduğuna dikkat etmelisiniz. Ayrıca ciddi boyutta rahatsızlıkları olanların doktor kontrolünde kullanmaları önerilir. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »