SON YAYINLAR
latest

5 i 1 Yerde Zayıflama Çayı İle Yaglardan Kurtulun


Yıllardır istemeden alınan fazlalıklarınızı vermek dünyanın en zor uğraşı olsa gerek. Zayıflamak, sağlıklı bir vücut ve sağlık açısından olduğu kadar, görsellik açısındanda çok önemli. Son yıllarda zayıflama çayları ile kilo vermek için uygulanan yöntemler oldukça popiler hale geldi bayanlar için. Bir çok bayan sağlıklı bir şekilde zayıfladıktan sonra zayıflamalarına yardımcı olan çay tariflerini yakın çevrelerine vermeleri ile bilinirler. Bu çayların arasından sıyrılan ve son zamnların en iyi kilo verme etkisine sahip  5 i 1 yerde çayı farklı bir etkiye sahip. Vücutta bulunan fazla yağlardan kurtulmanızı sagladıgı gibi, bel ve göbek çevresinde oluşan fazlalıklarınızıda inceltmeyi sağlıyor. Sözü fazla uzatmadan 5 i 1 yerde zayıflama çayının yapılışı ve kullanımına dair bilgileri sizlere sunalım.


5 i 1 Yerde Zayıflama Çayı Malzemeler

ü 1 yemek kaşığı funda yaprağı
ü 1 yemek kaşığı mate yaprağı
ü 1 yemek kaşığı biberiye
ü 1 yemek kaşığı kekik
ü 1 yemek kaşığı yeşil çay


5 i 1 Yerde zayıflama Çayı Nasıl Hazırlanır

ü Tüm malzemeler kaynar su içerisinde bir müddet bekletilerek dinlendirilir
ü Kişisel zevkinize göre birkaç damla limon sıkılıp tüketilebilir
ü Şeker ilave edilmeden,  gün içerisinde 3 defa olmak üzere tüketilmelidir

5 i 1 yerde zayıflama çayı ile kilo vermek için günlük tüketim miktarına uyularak bağlı kalınması tavsiye edilir. On beş günlük zaman diliminden sonra başta göbek ve bel bölgenizin inceldiğini gözlemleyeceksiniz. Aşırı kullanımlardan kaçınılması uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir.



5 i 1 Yerde Zayıflama Çayı İçerisindeki Bitkilerin Zayıflamaya Faydaları

Mate yaprağı: Özellikle obezite hastalarının iyileşme süreçlerinde önerilen mate çayı, yag emilimi başta olmak üzere vücuttan su atılımını hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olur

Yeşil çay: Dünya’da kullanımı hızla yaygınlaşan yeşil çay, sindirim sistemini çalıştırdığı gibi vücutta biriken zararlı toksinleri öldürür.

Funda yaprağı: Böbrek hastaları ve idrar problemleri yaşayan hastalar arasında kullanımı yaygındır. En iyi zayıflatıcı bitki olarak bilinir

Biberiye: Vücutta bulunan yağları hızlı bir şekilde eritmesi ile bilinir. Toksin atıcı özelliği ile iyi bir diyet ensturumanıdır.

Kekik: Sindirim sistemini düzene sokarak vücutta bulunan aşırı su miktarını azaltır
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »