SON YAYINLAR
latest

7 Gün Detoks Programı İle Diyet


Sağlık bir yaşamı elinizde tutmak ve bunu dilediğiniz bir vücuda sahip olarak zayıflama adına yapmak istiyorsanız 7 gün detoks planını uygulayabilirsiniz. Bu tam bir hafta süren ve size kilo vermenizde kesin olarak etki sağlayan yöntemdir. Bu yüzden 7 gün detoks planını seçen her bir bayan, uygulamış olduğu diyet ve yaşam biçimi ile kilo verebilmektedir.



Bu 7 gün detoks planı size;
  • Vücudunuzdaki tüm zararlı maddelerden arınmasına,
  • Vücudunuzun normal bir işleyişe kavuşmanıza,
  • Sağlıklı bir şekilde kilo verebilmenize,
  • Olumsuz olan düşüncelerinizi terk etmenize,
  • Bağışıklık sisteminizi arttırarak, hastalıklara karşı sizi muhafaza etmeye,
yardımcı olacaktır. Fakat önemli olan nokta, kilo verme yöntemleri olarak uyguladığınız bu yöntemde iki unsur ön plana çıkmaktadır. Bu iki önemli unsur sizin, zayıflama yöntemleri ve hızlı yag yakma unsurları için temel yapıtaşınızı oluşturmaktadır.


Öncelik olarak 7 günlük detoks planı ile;
  • Yeme alışkanlıklarınız değişerek düzene kavuşacak ve Sporu hayatınıza dahil ederek sağlıklı bir ömrün kapısını aralamış olacaksınız. Böylece 7 günde 2-5 kilo arası kilo verebilmeyi kendiniz için garantilemiş olacaksınız.

7 Günlük Detoks Planına Giriş
İlk olarak sebze ve meyve konularına öncelik vererek, sağlıklı bir beslenme için neler yapabileceğinize bakmanız gerekmektedir. Eğer;
  • Yaklaşan bir bayramda,
  • Bir iş toplantısında,
  • Yazın gelmesinde,
  • Önemli günlerde,
belirli bir kiloyu vücudundan arındırmak istiyorsanız 7 günlük detoks planını kusursuz bir şekilde uygulamanız gerekmektedir. Bunun içinde kararlı olmak ve bu 7 gün süre zarfında kilo vereceğinize inanmanız şarttır. Bu konuda psikoloji , 7 günlük detoks planı için en önemli unsurlardan bir tanesini oluşturmaktadır.



Alışverişinizi Yapın
Alışverişlerde meyve ve sebze ağırlıklı çalışmanız gerekmektedir. Bunun için tüm sebze çeşitlilerini alın. Meyve olarakta limon ve portakal alabilirsiniz.
İkinci adımda tüm sebzeleri limon suyu ile yıkamanız ve temizlemeniz gerekmektedir.

Burada önemli olan etmenler şunlardır

1) Sebzelerle kendi zevkinize uygun bir çorba hazırlayın ve meyveler ile de kendinize bir meyve suyuna benzer bir aroma geliştirin. Fakat tüm bu etmenlerde önemli olan kimyasal olan tüm içeriklerden kaçınmanızdır. Çünkü 7 günlük detoks planında sağlıklı bir yolda ilerlemeniz gerekmektedir. 
2) Önemli olan sebzelerin besin değerlerini kazanmaktadır. Böylece tokluk hissini duyacak ve sürekli olarak açlık hissetmeyeceksiniz. 
3) Ayrıca bu sebzeleri tüketirken suyu bol tüketin ve hazırladığınız meyve suyunu sürekli olarak için. 
4) Günde en az 1 saat spor yapmanızda gerekmektedir. Bu 7 günde sizi memnun edecek bir kilodan kurtulabilmenize yardımcı olacaktır. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »