SON YAYINLAR
latest

7 Günlük 1800 Kalorili Diyet Programı İle Hızlı Kilo Verme

Kilo verme konusunda birçok kadın ve erkek bazı yöntemleri araştırmakta ve geliştirmektedir. Fakat bunun en önemli yolu, vücudunuzun kontrolünü sağlamanızdır. Eğer günlük yediğiniz tüm besinlerin hesap ve kitabını yaparsanız ve vücudunuza uygun bir kalori girdisi sağlarsanız 7 günlük 1800 kalorili diyet programı ile hızlı kilo verme amacında başarılı bir yol kat etmiş olursunuz. Böylece 7 günde 3 kilo vererek, fazla kalorileri almadan, sağlıklı bir şekilde hayatınıza devam edebilirsiniz.


Bu programın amacı, gerekli besinleri alarak, gereksiz kaloriden vücudunuzu arındırmaktır. Böylece vücudun işleyişi düzenli bir şekilde ilerleyecek ve sağlıklı bir şekilde kilo verebileceksiniz. Ayrıca, 
hızlı göbek eritmeyi sağlayacak ve vücudunuzun istenmeyen yerlerinde birikmiş yağlardan da kurtulmuş olacaksınız. Bu şekilde 1 haftada 3 kilo vererek bunu 1 aya yaydığınızda 4 haftada 12 kilo verebilirsiniz. Fakat tüm bu süreç boyunca günde 1800 kaloriyi geçmemeniz gerekmektedir.


7 Günlük 1800 Kalorili Diyet Programı ile İlgili Bilinmesi Gerekenler

Genel olarak 1 günde 1800 kalori almalısınız ve bunu yaparken, sabah, öğle ve akşam yemeklerinizde belirli yiyecek ve içecekleri tüketmelisiniz. Bunun yanında sağlıksız ıvır zıvırları ve şekeri yüksek olan içecekleri de bırakmanız gerekmektedir. Kısacası sevdiğiniz bazı tatlardan mahrum kalabilirsiniz fakat sonunda sizin tüm özgüveninizi sağlayan vücudunuzda istediğiniz bir görüntüye kavuşmuş olursunuz. Bu da bir insanın psikolojisini olumlu yönde etkileyen en önemli unsur olmaktadır.

Uzak durmanız gereken besinlere öncelikle değinilmesi 7 günlük 1800 kalorili diyet programı ile hızlı kilo vermek için başı çeken bir ilkedir. Bu nedenle;

1) Yağlı yiyeceklerden uzak durulmalıdır.
2) Asitli içecekler tüketilmemelidir. Sade soda tüketilebilir.
3) Karbonhidrat değeri fazla olan hamburger gibi yiyeceklerden uzak durulmalıdır.
4) Akşam yemeklerinin üzerinde tatlı yenmemesi gerekmektedir.
5) Beyaz ekmek yerine kepekli ekmek tüketilmelidir.
6) Gece kalkıp abur cubur yenmemelidir.
Bu hususları uyguladığınızda kilo verme yöntemleri için fazlasıyla vücudunuzda hızlı yag yakmayı gerçekleştirmiş olacaksınız.

7 Günde 1800 Kalori Yakabilmek İçin Yemek Düzeni
1) Kahvaltılarda 1 adet haşlanmış yumurta, 7 adet zeytin, 2 kibrit kutusu peynir ve 2-3 dilim arası kepek ekmek tüketilmelidir.
2) Öğle yemeklerinde; Sebze ağırlıklı besinler tüketilmelidir. 50 gram kırmızı et tüketebilirsiniz. Fakat az yağlı olmasını sağlayın.
3) İkindi vaktinde; Bu vakitte özellikle hafif tahıllı bisküviler tüketilebilir. 5 adet yiyebilirsiniz. Bu sizi tok tutmaya yardımcı olacaktır.
4) Akşam yemeklerinde ise; Kaymaksız yoğurt, sebze çorbası ya da salatası, bulgur pilavı, makarna, çorba ve hafif olan yağsız yiyecekler tüketilebilir.

Tüm bu sistemi 1 hafta boyunda her bir içecek ve yiyeceklerin kalori hesaplarını yaparsanız, 3 kilo verebilirsiniz. Böylece 7 günlük 1800 kalorili diyet programı ile hızlı kilo verme imkanını elde etmiş olursunuz.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »