SON YAYINLAR
latest

Cilt Lekeleri İçin Etkili Maske

Cilt lekelerinden şikayet eden bayanlar,bu sorunu ortadan kaldırmak için, cilt lekeleri için etkili maske kullanır. Bir çok bayan kullandıkları bu cilt maskelerinden olumlu sonuç alsalarda, bazı bayanlar ise uyguladıkları bu cilt maskerinin olumsuz sonuçlarından dolayı şikayet etmektedirler. Bugün sizelere önericegimiz cilt lekeleri için etkili maske uygulamamız, tüm bayanlar için olumlu sonuçlar doguracaktır. 

Cilt Lekeleri İçin Etkili Maske Tarifi

. Yarım çay bardagı limon suyu
. yarım çay bardagı maydonoz suyu
. yarım çay bardagı bal
Yukarıda belirtilen malzemelerden ilk olarak maydonozu kaynatıp, kaynayan maydonozun içerisine bal ve limon suyunu ilave ederek harmanlayalım. Kıvama gelen ve hazırlanan karışımı bir pamuk yardımı ile cilt'de bulunan hassas noktalara masaj yaparak yedirin. Yaklaşık 15 dakika masaj yaptıktan sonra,ılık su ile temizleyebilirsiniz. Hafta'da bir defa cildinize uygulayarak, cildinizde bulunan lekelere son verebilirsiniz.

El ve Ayakta Bulunan Lekeler İçin Etkili Maske

Bal
. Balkabagı çekirdegi

El ve ayakta bulunan lekeler için, ilk olarak balkabagında bulunan çekirdekleri bir kase içerisine alın. Kase içerisinde bulunan çekirdeklerin içerisine bal ilave ederek harmanlayın. Harmanlanan sıvı,yı el ve ayaklarınıza sürerek uygulayın ve yaklaşık olarak 15 dakika süre ile bekletin. Hafta'da bir defa uygulanan bu tarif ile etkili sonuçlar almak mümkün olacaktır.


Çil Lekeleri İçin Etkili Maske

. 1 yemek kaşıgı keten tohumu
1 bardak su

Bir kase içine konulan keten tohumları iyice kaynatılır. Kaynayan su,bekleme moduna geçip soguduktan sonra pamuk yardımı ile cildinize masaj yaparak uygulayın. 15 günde 1 şeklinde uygulayarak çiller için etkili sonuçlar alabilirsiniz. 

Kahverengi Lekelerin Giderilmesi İçin Etkili Maske

Yarım yemek kaşıgı üzüm sirkesi
. Yarım yemek kaşıgı limon suyu
. Yarım yemek kaşıgı su

Belirtilen malzemeleri bir kase içinde karıştırarak bekletin. Ay'da 10 defa olmak üzere hazırlanan bu karışımı bir pamuk yardımı ile masaj yaparak cildinize uygulayın. Kısa zaman dilimi içerisinde kahverengi lekeler üzerinde etkili olacaktır.


Yüz de Oluşan Lekeler İçin Maske

2 adet limonun kabugu
. 1 yemek kaşıgı su

2 adet limon,un kabukları soyulduktan sonra blendır yardımı ile parçalara ayrılır. Parçalara ayrılan ve sıvı kıvama gelen kabukların içine 1 yemek kaşıgı su ilave edilir. Hazırlanan bu etkli kür,cilde uygulanarak 5 dakika süre ile bekletirilir ve ardından ılık su ile yıkanır. 10 günde 1 defa olmak üzere uygulanan bu tarif ile yüz lekeleri giderilir
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »