SON YAYINLAR
latest

Hızlı Kilo Aldıran Shake Tarifi

Evde kolayca hazırlayacagınız hızlı kilo aldıran shake tarifi ile kısa bir süre içinde gözle görülür sonuçlar almanız mümkün. Hazırlayacagınız shake içerisinde karbonhidrat,protein ve kalori bakımından zengin vitamin ve minerallerin oluşu, hızlı kilo almanızı kolaylaştıracaktır. Gün içerisinde kahvaltılarda ve yatmadan 1 saat önce tüketilmesi, vücut saglıgı açısından uygun görülür. Kilo aldırıcı özelligi bulunan bu karışım en iyi kilo alma yöntemleri arasında yerini almaktadır.

Malzemeler

500 gram tam yaglı süt
2 adet yumurta beyazı
1 yemek kaşıgı bal
2 adet muz

Kilo Aldıran Shake Hazırlanışı

1) Büyük boy bira bardagına sütü ilave edin
2) Ayırdıgınız yumurta beyazını bardagın içine atarak karıştırın
3) Muzları ezip lapa haline getirdikten sonra süt ve yumurtanın içine ilave ederek tekrar karıştırın.
4) Son olarak 1 yemek kaşıgı balı aynı şekilde bardaga dökerek güzelce eriterek karıştırın

Evde mikser yardımı ile tüm malzemeler karıştırılıp kıvama getirilebilir. Mikser kullanılmıyorsa yukarıda belirtildigi gibi sıra ile işlem uygulanmalıdır.

Yukarıda Belirtilen Malzemelerin Besin Degerleri

500 gram süt: 15 gram protein ve 25 gram karbonhidrat
2 adet muz: 2 gram protein, 48 gram karbonhidrat
2 adet yumurta: 16 gram protein

Tüm malzemelerin toplam degerleri 33 gram protein ve 73 gram karbonhidrattır. Yaklaşık 200-250 gram beyaz ete eş deger bir besin oranı elde ettik hazırladıgımız hızlı kilo aldıran shake tarifinin uyumadan önce tüketilmesi gerektigini hatırlatmak isteriz. kilo aldırıcı shake , uyku sırasında çalışmaya devam eden organlarımızın yaktıgı enerji miktarını karşıladıgı gibi kilo almayada etkili olacaktır. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »