SON YAYINLAR
latest

Kilo Verdiren Meyve Çayları İle Zayıflayın

Kilo vermeniz için illa ki diyet listelerine bağımlı olarak yaşamak zorunda değilsiniz. Tıbbi olarak bir müdahale yaptırmak istemiyor ve buna rağmen kilolarınızdan kurtulmak için diyet listeleri uygulamaya başlayıp da devam ettiremiyorsanız sizin için önerebileceğimiz, oldukça doğal ve hiçbir yan etkisi olmayan bitki çayları mevcut. Kilo kontrolü açısından da kullanılabilecek olan bitki ve meyve çayları;yağ yakıcı çorbalar ile aynı etkileri gösterebilecek içeriktedir. Kilo verdiren meyve çayları ile zayıflayın, denildiğinde çok da ciddiye alınmaz. Fakat adı kadar inandırıcıdır. Meyvelerin doğal etkilerine dokunulmadan üretilen çaylar hem kilo verdiriyor hem de sıcak su tüketiminizi sağlıyor. 

Meyve Çaylarının Aromaları

Meyve çayları oldukça doğal aromaları ile zayıflatıcı etkilerini kullanıcıları için ön plana çıkarırlar. Göbek eritme, basen eritme, yağlarınızdan kurtulma tam olarak meyve çaylarının işlevsel özellikleri ile kaybolabilecek sorunlardır.

Çilek aromalı meyve çayları; tokluk hissi oluşturarak kullanıcıların gıda kontrolünü sağlar. Sabah uyandığınızda tüketmeniz durumunda oldukça uzun süre tok hissedecek ve yemek tüketme oranınızı düşürecektir.

Limon aromalı çaylar; aslında tam olarak meyve çayları arasında yer almaz. Fakat oldukça etkilidirler. Hazımsızlık problemini ortadan kaldırmanın yanı sıra, sabah aç karnına tüketilmesi durumunda sürekli bir sıvı atımı sağlar. Bu sayede mideniz çok daha hızlı boşalır. Bir müddet sonra, limon aroması vücudunuzdaki yağları tanır ve eritmeye başlar. Oldukça etkili faka kullanımı itibari ile sabır isteyen bir çay türüdür.

Elma aromalı çaylar; oldukça fazla ödem attırmaları ile bilinirler. Elma aromalı çayların verdiği tokluk hissi, şişkinlik gibi değildir. Yemek yemiş gibi bir his verir ve bu sayede mideniz aklınızı kandırır. Bu sayede aç hissetmezsiniz ve açlık hissinizi bastırabilmeyi öğrenirsiniz.

Meyve aromalı çaylar, tatları itibari ile itici olmalıdırlar. Aksi halde kimyasal tatlandırıcıları içermiş olduğunu anlamamız gerekir. Kimyasal tatlandırıcı içeren çaylar; hem kilo vermemiz için yardımcı olmaz; hem de kimyasalların içerisindeki genetik bozucu faktörler, hastalıkların tetikleyicisi olur.
Kilo verdiren meyve çayları ile zayıflayın, bu sayede yemek yemeği bilinciniz ile öğrenmeye başlayacaksınız.


Tokluk Hissini Beyin Mideye Gönderir

Kendinizi yemek yer yemez tok hissetmeyi beklemeyin. Beyin ile vücut birbirinden oldukça farklı çalışır. Eğer yemek yedikten sonra doymadığınız hissedip bir porsiyon daha isterseniz yemek gelene kadar neden istedim ki, diye düşünmeye başlarsınız.
Çünkü; yemek yedikten sonra 20 dakika beklemek gerekir. Midenin yeterince dolu olduğunu beyin ancak anlayabilir. Eğer beklemez de hemen bir porsiyon daha yerseniz bu defa 20 dakika sonra aşırı şişkin hissedersiniz ve mideniz bulanmaya başlar.

Kilo verdiren meyve çayları ile zayıflayın, beyniniz ile vücudunuzun birbirini anlayacağı dakikaları bu sayede kontrol edin. En sağlıklı zayıflama metodu; vücudunuzu bilerek yaptığınız şeyler olur.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »