SON YAYINLAR
latest

Meyve Diyeti İle Kilo Vermek Elinizde


Birçok zayıflama yöntemin ve diyet listelerinin olduğu kadar zayıflamak sanıldığı kadar kolay ve zahmetsiz değil ne yazık ki. Zayıflama seçeneklerinden bir tanesi de meyvelerden geçmekte. Aslında meyve diyeti ile kilo vermek elinizde. Hem sağlıklı hem de lezzetli bir o kadar da hızlı kilo verdirir meyve diyeti.

En İyi Meyve Diyetleri

Karpuz diyeti: 5 günde 3 kilo kadar zayıflatıcı etkisi olduğu söylenen karpuz diyeti sayesinde  görüyoruz ki meyve diyeti ile kilo vermek elinizde. Karpuzun su ihtiyacını karşılamasının yanı sıra, karpuz aynı zaman da tam bir vitamin, mineral deposudur. Meyve yiyerek zayıflamak isteyenler için ideal bir diyettir. Kolestrol ve yağ içermediği gibi potasyum açısından da zengin bir meyvedir karpuz. % 90 su olan karpuz detoks listesi programlarının da vazgeçilmezidir. 5 gün boyunca karpuz ağırlıklı beslenerek,  yanın da bir parça beyaz peynir tüketerek, karpuzda bulunan şekerinde yağa dönüşmesi engellenmiş olacaktır.

Portakal diyeti: Özellikle bahar aylarında yapılan portakal diyeti c vitamini açısından yüksek bir diyet programıdır. Bu sayesinde vücut direnci daha yüksek olacağı için spor yapımı daha rahat olacaktır. Ortalama 15 gün yapılan portakal diyeti, ortalama olarak 7 kiloyu lezzetli bir şekilde vermiş olacaksınız. Meyve diyeti ile kilo vermek elinizde ama portakal diyeti ve diğer meyve diyetlerinde en çok dikkat etmeniz gereken şeyler; hamur işleri, tatlılar, kızartmalar dan kesin bir şekilde uzak durmanız gerekmekte ve su içmeyi unutmamalısınız.

Elma diyeti; 3 gün boyunca yapılan elma diyeti ile 3 gün sonra tam 5 kilo vermiş olursunuz. Elma'dan oluşan meyve diyeti ile kilo vermek elinizde bunun için;

1) 1. gün 1 kilo yeşil ekşi elma yiyeceksiniz bunun yanında başka bir şey yemek yasak. 
2) 2. Gün 2 kilo yeşil ekşi elma yiyeceksiniz. 
3) 3. gün de ise 1 kilo yeşil ekşi elma yiyeceksiniz Lif oranı yüksek olması tok tutma özelliği ile kilo veriminde etkili bir diyet yiyeceğidir. 

Sabah ilk iş uyanınca bir bardak ılık su içilmeli ve gün boyunca 2,5 litre ılık su içilmeli.

Karışık meyve diyeti; Gelelim en eğlenceli ve en lezzetli diyet listesine. Tüm meyvelerden oluşan ve diyet listesi oldukça lezzetlidir. Mevsimine göre meyveleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Elinizin altında hangi meyve varsa onu kullanabilirsiniz bir kısıtlama yok bu diyette. Aynı zamanda diyet listesi ile tatlı isteğinizi de giderebilirsiniz, özellikle tarçın serperek. Ancak bu diyetin tek kötü özelliği meyvelerdeki şeker oranlarının yüksek olması, diyet yaparken şekerli meyvelerden özellikle uzak durmanız gerekmekte. Aynı zaman meyve ile
 beraber süt, yoğurt veya peynir tüketerek meyvelerin şekeri yağa dönüşmez ve kilo almak yerine kilo verebiliriz.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »