SON YAYINLAR
latest

Yag Yakan Çorba İle Zayıflayın

Yağ yakan çorba tarifleri sayesinde hızlı bir şekilde kilo verebileceksiniz. Özellikle kalp hastalarına uygulanan ve ameliyat olmaları gerektiğinde, fazlalıklarını bu tür besinler yardımı ile vermeleri, doktorların önerdikleri yağ yakma özelliği olan çorbalar sayesinde mümkün olmaktadır.

Az kalori alarak alınandan daha fazla kalori miktarı harcamanızı sağlayarak, yağ yakma işlemi kısa sürede tamamlanır. Kullanılan sebzeler sayesinde vücutta bulunan zararlı toksinler dışarı atılır ve kendinizi daha sağlıklı hissedersiniz. Yağ yakan çorba diyetine başladığınızda alkol kullanmamanız önerilmektedir. Diyet sona erdikten 24 saat sonra alkol tüketebilirsiniz. Yağ yakıcı çorbalarda, çorbadan tükettikçe kilo vermektesiniz. Yag yakma diyeti sayesinde bir hafta içerisinde 5 kilo kadar vermeniz mümkündür. Bir hafta sonra diyete ara vermeniz önerilmektedir.

Malzemeler

-6 tane büyük soğan
-1 ya da 2 adet domates
-1 orta boyda lahana
-2 adet yeşil biber
-1 demet maydanoz

Yag Yakan Çorba Hazırlanısı

-Sebzeler küçük oranlarda kesilir,
-Sebzeleri tencereye koyulur ve üzerini geçecek şekilde su eklenir,
-10 dakika boyunca hızlı ateşte kaynatılır,
-Sebzeler yumuşayıncaya kadar kaynatma işlemi devam eder.

Hazırladığınız çorba yağ yakma özelliğine sahip olduğundan diyet programı süresince acıktığınız her an tüketilebilmektedir. Çorbayı tüketmenizde miktar söz konusu değildir. Yiyebildiğiniz kadar kilo vermeniz de kolaylaşacaktır. Ancak dikkat etmeniz gereken bir nokta ise çok uzun süre tüketildiğinde yağ yakan çorba beslenme bozukluğunun ortaya çıkmasına neden olur. Bu sebeple yak yakan çorba diyeti yaparken önerilecek besinler tüketmeye özen göstermelisiniz. 

Diyet boyunca gazlı içecekler tüketmeyerek yağ yakan çorba ile zayıflayın. Çay ya da kahve tüketirken süt kullanmamalı, şeker atmamalısınız. Yağ yakan çorbayı tüketirken diyet salata, brokoli, lahana, yeşil yapraklı olan sebzeler, greyfurt tüketebilirsiniz. Bu besinler sayesinde yağ yakımı daha hızlı olacaktır. Diyete devam ederken 2. gün yediklerinize alışacak ve bu günden itibaren kilo vermeye başladığınızı hissedeceksiniz. Yağ yakan çorba ile zayıflamayı tercih eden kişiler düzenli olarak su içmelidirler. Lahana yağ yakma özelliğine sahip olduğundan çorbasını içerek kısa sürede zayıflayabilirsiniz. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »