SON YAYINLAR
latest

Hızlı Yag Yakan Tilya Kürü İle Zayıflayın

Hızlı yağ yakan tilya kürü kimyager Profesör Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen doğal bir zayıflama yöntemidir. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek ve hızlı bir şekilde yağ yakmak isteyen kişiler tilya kürü hazırlayabilir. Zayıflama ilaçlarına da değinerek, kesinlikle tüketilmemesi gerektiğini söyleyen Saraçoğlu, bu tür ilaçların kas yapısını erittiğini ve hastalıklara neden olduğunu belirtti. Yağ yakma konusunda mucizevi etkisi bulunan kür pek çok diyetisyen tarafından da önerilmektedir.



Hızlı Yağ Yakan Tilya Kürü Malzemeleri

-10 gram ıhlamur (2 tutam)
-10 gram kuşburnu (10 adet)
-5 gram altın otu (1 tutam)

Tilya Kürü Hazırlanışı

750 gram su kaynatılır. Kaynamakta olan suyun içerisine kuşburnu, ıhlamur ve altın otu eklenir. 8-10 dakika boyunca kaynatılır. İçilebilecek sıcaklığa geldikten sonra süzülerek tüketilir.
Bu kür 6 saat aralıklarla içilmelidir. Verilen malzemelerle hazırlanan kür 2 kez içilebilir. İstediğiniz saatlerde tüketme şansınız bulunurken metabolizma hızınızın fazla olduğu saatler olan gündüz vakitlerinde tüketmeniz daha iyi etki görmenizi sağlar. Hızlı yağ yakma etkisi bulunan ve metabolizmanın hızlanmasını sağlayan kür sayesinde kilo vermeniz mümkün hale gelecektir.



Tilya Kürü ile Ayda Kaç Kilo Verilebilir?

Diyetler, sporlar, bitkisel çaylar yardımıyla kilo vermek isteyen kişilerde ayda kaç kilo verilebileceği kişinin bünyesine göre değişkenlik gösterecektir. Tilya kürü yardımı alarak zayıflama yolunu seçen kişiler ortalama olarak 7 ila 8 kilo arasında zayıfladıklarını fark edeceklerdir. Metabolizma hızının çok düşük olduğu kişilerde ise ayda ortalama 3-4 kilo vermek mümkündür. Tilya kürünün bir ay boyunca düzenli olarak tüketilmesi önerilir. Emziren bayanlarında tilya kürünü kullanmasında sakınca bulunmamaktadır. Yağlarından kurtulmak isteyen kişiler gönül rahatlığıyla tilya kürünü kullanabilirler.

Düzenli olarak 1 ay boyunca kullanan kişilerin kesinlikle fayda gördüğü tilya kürü, vücut için herhangi bir yan etkiye sahip değildir. Profesör Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun önermiş olduğu yağ yakan tilya kürü ile zayıflama kısa sürede etkisini göstermeye başlayacaktır. Kış ıhlamuru olarak bilinen bitki tilya olarak da adlandırılmaktadır. En önemli özelliğiyse yağları hedef alması ve rahatsız edici görünümde olan yağların kısa sürede yakılmaya başlanmasıdır. Dr. Saraçoğlu’nun tarifin mucizevi özelliklerini anlatması üzerine pek çok kişi denemiş bulunmaktadır. Yağ yakma konusunda tüketenlerden de tam not aldığı ve zayıflamada büyük etkisinin olduğu görülmüştür. Sizlerde evinizde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz hızlı yağ yakan tilya kürü ile zayıflamak için hemen harekete geçebilirsiniz.  
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »