SON YAYINLAR
latest

Zayıflatan İçecekler İle Hızlı Kilo Verin

Diyetisyenlerin önerdiği zayıflama yöntemlerinin başında doğal yollardan kilo verme yer alıyor. İnsan sağlığını önemli yönde korumaya yönelik olan bu fazlalıklardan kurtulma yolunda, zayıflatan içecekler tüketerek vücutta bulunan fazla yağları yakabilir, kolesterolünüzü dengede tutabilirsiniz. Bitkilerin karışımı sonrasında ortaya çıkarılacak içeceklerin doğru bir şekilde uygulanması ve tüketilmesi gerekiyor. Hazırlama sırasında yanlış yöntemler kullanıldığında bitki çayları vücut üzerinde etki göstermeyecektir.


Doğru bir şekilde bitki çayı hazırlamanın yolu su kaynatılması ve bitkinin yapraklarının suya atılarak demlenmesinin beklenmesidir. Zayıflatan içecekler sayesinde vücut toksinlerden arınacak ve istenilen fit vücuda kavuşulabilecek. Bu çaylar gün içerisinde en fazla iki ya da üç bardak olacak şekilde tüketilmelidir. Zayıflatan içecekler vücutta yağ sökücü, sindirimi kolaylaştırıcı, tok tutucu özelliklere sahiptir. Mate, yeşil çay, funda, keki, biberiye yapraklarının karışımıyla oluşturulan içecek sayesinde vücutta bulunan ödem ve toksinler atılarak kısa sürede kilo vermeye başlayacaksınız.

Zayıflatan Çayların Listesi

MateYaprağı Çayı İle Zayıflama

Mate yaprağıyla yapılan bitki çayı tüketimi sayesinde vücut yağ yakmaya başlayacak ve metabolizma hızı artacaktır. Günümüzün hastalığı arasında bulunan obezitenin tedavi edilmesi sırasında da mate çayının tüketilmesi tercih edilmektedir. Vücutta yağ emilimi olmasının önüne geçmektedir. Şişkinliği önleyici özelliğiyle beraber vücuttan su atılmasında etkilidir. Her yaş grubundan kişinin rahatlıkla tüketebileceği bitki sayesinde istediğiniz vücut ölçülerine kavuşabileceksiniz. Su kaynatıldıktan sonra yaprakların suyun içerisine atılması ve demlendikten sonra içilmesi önerilmektedir.


Yeşil Çay İle Zayıflama

Düzenli beslenme programı uygulayan kişilerin tükettiği yeşil çay, metabolizmayı hızlandırmaktadır. Bu sayede vücuda alınan besinlerin kalorileri daha kolay yakılabilmektedir. Kilo verdikten sonra pek çok kişinin belli bir süre sonra tekrar kilo almaya başladığına dair şikayetleri bulunur. Enerji vererek vücudun hareketli olmasını sağlar. Yeşil çay tüketmemesi gereken kişiler şeker hastaları, tansiyon hastaları, gebe ve emzirme döneminde olan bayanlardır. Zayıflatan içecekler ile kilo verme amacıyla tüketilmek istenen yeşil çaya şeker eklenmemesi tavsiye edilir. Su kaynatıldıktan sonra yeşil çayın üzerine kaynamış suyun eklenmesi sonrasında demlenmesi beklendikten sonra tüketilmesi önerilir.

Funda Yaprağı Çayı İle Zayıflama

Vücutta depo yağlarının enerjiye dönüştürülmesinde etkin rol oynayan funda yaprağı çayı, vücutta yağların depolanmasının önüne geçmektedir. Zayıflamanın daha etkili hale gelmesi amacıyla funda yaprağıyla beraber çam yaprağının kaynatılması sonrasında tüketilmesi önerilmektedir. Hazırlanan içecek günde üç çay bardağı geçmeyecek şekilde tüketilebilir.

Biberiye Çayı İle Zayıflama

Biberiye çayı tüketimiyle bağırsaklar çalışmaya başlayacak ve sindirim kolay hale gelecektir. Açlık hissi uyandırmakla beraber ödem atıcı özelliği bulunan biberiye çayı sayesinde kilo vermeye başlayacaksınız. Bu çayın tüketimi için sabah ve akşamları birer bardak olmak üzere gün içerisinde iki kez tüketilmesi gerekecektir. Çayı hazırlarken 2 çay kaşığı kadar biberiyeyi 1 bardak suyla kaynattıktan sonra 10 dakika demlenmesini beklemeli ve tüketmelisiniz. 

« ÖNCEKİ
SONRAKİ »