SON YAYINLAR
latest

1 Haftada 5 Kilo Zayıflatan Diyet Listesi

1 haftada 5 kilo zayıflamak mümkün mü yada 1 hafta da 5 kilo vermek zararlı mı gibi sizlerden gelen pek çok soru ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu yazımızda saglıklı bir şekilde 1 haftada nasıl 5 kilo verebiliceginizi açıklayacagız. 
Her diyet programı kişinin metabolik yapısı ve vücut ölçülerine göre farklılık göstersede, 1 haftada 5 kilo diyeti tüm vücut tiplerine uygun olması ile birlikte, günlük hayatta vücut direncinizi kesinlikle etkilememektedir. Dr mehmet öz diyet listesi adı ile bilinen bu program, nizami bir şekilde uygulandıgı zaman haftada 3-5 kilo arası vermek mümkün olmaktadır.

1 Haftada 5 Kilo Zayıflatan Diyet Listesi Boyunca

Sabah Kahvaltısı: 1 haftalık süre boyunca, rutin olarak aynı saatlerde kalkılarak düzen oluşturulmalıdır. Kahvaltı olarak, 1 adet meyve ( kişisel zevkinize göre ) 1 dilim kepekli ekmek, 1 çorba kaşıgı reçel ve salatalık yada domates tüketilmelidir.

Ögle Yemegi: 100 gram haşlanmış dana eti, 1 çorba kasesi yogurt, 1 dilim bugday ekmegi, domates. Yaklaşık 10 dakika sonra 2 bardak su tüketilmesi önerilmektedir. Ögle yemeginden yaklaşık 20 dakika sonra ise az şekerli yada şekersiz olacak şekilde çay yada kahve tüketebilirsiniz.

Akşam Yemegi: Diyet süresi boyunca en çok dikkat edilmesi gereken ögün olan akşam yemeginde, 1 dilim ekmek, az yaglı yeşil salata, 1 bardak az tuzlu ayran tüketilmelidir.

Yatmadan Önce: Uyumadan önce tüketilen besinlerin kalori ve protein degerleri son derece önemlidir. Vücut uyku sırasında, organlar çalıştıgı için kalori harcayarak enerji tüketmeye devam eder. Bu yüzden yatmadan önce tüketilicek bir bardak ıhlamur yada bitki çayı , kalori bakımından düşük oldugu için, kasların ihtiyacı olan besin degerlerini alamadıgından dolayı zayıflama süreci uyku sırasında bile devam edebilicektir.

1 Haftada 5 kilo diyeti nizami bir şekilde uygulanıp, gün içerisinde spor yada hafif egzersizler ile kombine edilerek zayıflama süreci hızlandırılmalıdır. Bol su yada çeşitli sıvıların tüketilmesi, hem saglık açısından faydalıdır, hem de başta karın bölgesi olmak üzere yagların hızlı yakılmasında son derece etkilidir.

Dip Not: Diyet süreci tamamlanıp, hedeflenen kilo,ya ulaşılmasından sonra, bir fitness salonunda üye olunarak, hızlı zayıflama sonrası sarkan kas kütlelerinin ve özellikle karın, bel bölgesinin sıkılaştırılması saglanmalıdır. Bol Şanslar
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »