SON YAYINLAR
latest

Beyaz Lahana Salatası İle Yaglardan Kurtulun

Beyaz lahana doğada var olan önemli besin kaynaklarından biridir. Vücudu güzelleştirme amacıyla da tüketilen beyaz lahana, salatası yapılarak zayıflamak isteyen kişilerin tüketebileceği bir besin haline getirilebilmektedir.


Protein ve vitamin konusunda önemli bir sebze olan beyaz lahana, vücutta bulunan zararlı toksinlerin de atılmasına olanak veriyor. Göbek eritme gibi ihtiyaçlarda bölgesel yağlanmalarında yakılmasını sağlayarak, ter ile idrar yolu aracılığıyla fazla yağların vücuttan atılmasına olanak sağlıyor. Stres nedeniyle kilo alan kişilerde de stresi düzenlemektedir. Böylece kilo almaya neden olan bir durum beyaz lahana ile geride kalıyor.

Malzemeler

Yarım kg beyaz lahana
Yarım çay bardağı kadar sirke
5 ile 10 dal arasında maydanoz
1 adet havuç
1 kase yoğurt
Tuz

Beyaz Lahana Salatası Hazırlanışı

1) Lahana yaprakları küçük parçalar halinde kesilir,
2) Sirke ile tuz bir kaseye alınarak içerisine kesilmiş lahanalar atılır, ovalanır, sudan alınır,
3) Havuç rendelenir, maydanozlar kıyılır yoğurdun içerisine eklenerek karıştırılır,
4) Yoğurtlu sosun içerisine lahanalar eklenir ve karıştırılır.


Beyaz lahana salatasının kalori miktarı yalnızca 135 kaloridir. Selülitlerden de kurtulmanızda yardımcınız olan beyaz lahana salatası ile yağlardan kurtulun. Kalorisinin düşük olması nedeniyle rahatlıkla tercih edebileceğiniz salata çeşidi olan beyaz lahana salatasını kilo vermek isteyen herkes tüketebilir. Beyaz lahana kabızlık sorunlarını ortadan kaldırır ve kansızlığa iyi gelir. Bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı korunmanızı sağlar. Enerji vererek gün içerisinde aldığınız kalorileri atmanıza fırsat verir. Zayıflama yöntemleri arasında beyaz lahananın faydaları her an karşımıza çıkmaktadır.

Selülit gibi kötü görüntüleri de geride bırakmanızı sağlayacak olan beyaz lahana salatası tüketerek hem sağlıklı hem de yağ yakma özelliğiyle kilolardan kurtulabilirsiniz. Lahana ve havuç alkali yiyecekler arasında bulunmaktadır. Bu sayede lahana ve havuç tüketerek vücuttaki asit seviyesini düzenleyebilirsiniz. Asit seviyesinin düzenlenmesiyle beraber hızlı kilo vermenizde mümkün olacaktır. Yağlarınızdan kurtulabileceğiniz önemli bir besin kaynağı olan beyaz lahana içeriğinde kükürt ve çeşitli vitaminler bulundurmaktadır. Bu sayede cilt gençleşir ve güzelleşir. Ülsere karşı da iyileştirici özelliği olan bir bitkidir.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »