SON YAYINLAR
latest

Yag Yakan Kabak Çorbası

Fazlalıklarından kurtulmak isteyen kişiler, diyet ve spor yaparak kilo vermeye çalışır. Kilo verme isteğinde olan bayanların hazırladıkları farklı diyet programları, çogu zaman kalorisi az besinlerden oluşmakta. Kalorisi düşük bazı besinler bilinçli olarak tüketildiğinde, dogal olarak kilo aldırmamakta ve tüketilen bu besinlerin kalori değerleri vücut tarafından kısa sürede yakıldığından dolayı, vücut tam anlamı ile yag yakma evresine uygun hale gelir.

Yağ yakma özelliği olan bazı tarifler ise, bu amaç,ta çaba sarf eden kişilerin beğeniyle tercih ettiği diyet yemek tarifleri arasında bulunmaktadır. Sizler için tarifini verecegimiz yağ yakan kabak çorbası sayesinde, yakından tanıdıgımız pek çok ünlü isim bu şekilde fazlalıklarından kurtuldu. Sibel Can gibi ünlülerin diyet listelerinde bulundurduğu yağ yakan kabak çorbası ile beraber, düzenli olarak yürüyüş ve spor yapılarak hızlı kilo vermek mümkün olacaktır. Vitamin bakımından son derece zengin olan kabak, özellikle mineralleri de içerisinde bulunduruyor. Lif içermesi sebebi ile acıkmanızı geciktiriyor. Bu sayede saglıklı ve hızlı kilo vermek kolaylaşıyor.

Malzemeler

4 tane kabak
2 tane domates
1 demet maydanoz
1 demet nane
1 demet dereotu
Tercih edilen baharatlar

Yağ Yakan Kabak Çorbası Hazırlanısı

1) 4 tane olan kabaklar rendelenir,
2) Domates, maydanoz, nane ve dereotu ince olarak kesilir,
3) Hazırlanan malzemeler tencereye alınır ve bir miktar su eklenir,
4) Kaynatılan çorba piştikten sonra mikserden geçirilir,


Yağ yakan kabak çorbasına yağ ve tuz ilave edilmemektedir. Baharat ekleyerek çorbanıza lezzet katabilirsiniz. Gün içerisinde her öğünde tüketebileceğiniz, acıktıkça yiyebileceğiniz kalori miktarıdüşük olan bir çorbadır. Kabak ile hazırlanan diyet çorbasının kilo vermede önemi büyük olmakla beraber kabağın insan vücudunda da büyük etkileri vardır. Kabızlığı gideren ve idrar söktürücü özelliğe sahip olan kabak, mide ile bağırsak rahatsızlığı olanlardaysa mideyi yumuşatmaktadır. Kan şekerini de düşürmektedir. 

Diyet çorbasının içeriğinde yağ olmaması sayesinde, tamamen sağlıklı bir besin tüketmiş olacaksınız. Aynı zamanda vücudunuzda yağ depolaması olmayacaktır. Rahatlıkla tüketebileceğiniz kabak çorbası, kilo almadan hızlı kilo vermenizi sağlayacak bir formüldür. İstediğiniz öğünlerde gün içerisinde tüketmenizde hiçbir sakıncası olmayan yağ yakan kabak çorbası başka bir besine ihtiyaç duymanızı engelleyecektir. Doygunluk hissi yaratması sayesindeyse gün içerisinde sık sık acıktığınızı hissetmeden diyetinize devam edebilmenizi sağlayacaktır. Zayıflatan diyet listesi için sitemizde bulunan diyet kategorisini ziyaret edebilirsiniz. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »