SON YAYINLAR
latest

5 Günlük Şok Diyet Listesi İle Hızlı Kilo Verin



Hızlı zayıflamadan yana olanlar için hazırladığımız 5 günlük şok diyet listesi sayesinde hayal ettiğiniz fit görünüme kavuşacaksınız. Şok diyet listesi olarak da adlandırılan beslenme programına uygun beslenmeniz 5 kilo vermenizi sağlayacaktır. 5’te 5 olarak değerlendirilen diyette istenilenleri harfi harfine uygulamalısınız.

1.Gün:Sabırsızlar için hazırlanan diyet listesinin ilk günü yalnızca haşlanmış patates tüketilmesi gerekiyor. Sabah, öğle ve akşam öğünlerinde tüketeceğiniz patates yalnızca haşlanmış olmalıdır. Baharat, yağ ve tuz eklenmeden tüketmelisiniz. Doygunluk hissedene kadar tüketebilirsiniz.

2.Gün: Diyetin ikinci günü sebze tüketimini öneriyor. Salata ya da sevdiğiniz sebzeyi haşlayarak pişirmelisiniz. Yağ ve tuz eklenmeden pişirilmelidir. Tüm öğünlerde istediğiniz bir sebzeyi tüketmelisiniz.

3.Gün: Enerji kaybettiğiniz düşünüldüğünden 5 günlük diyet programının üçüncü gününde kırmızı et tüketimi yapmanız gerekiyor. Eti ızgara veya haşlama olarak pişirmelisiniz. Günün üç öğünü bir porsiyon tuzsuz ve yağsız et tüketilmelidir.

4.Gün: Et tüketimi sonrasında enerji de topladığınıza göre bu gün yalnızca meyve tüketimi yapmanız isteniyor. Muz dışında tüm meyvelerden istediğinizi tüketmelisiniz. Lifli meyveler tercih ederek doyma yoluna gitmeniz yararınıza olacaktır.

5.Gün: Sabah, öğle ve akşam olmak üzere tüm öğünlerde 3’er adet yumurta haşlanarak yenmelidir. Öğle öğününde isterseniz 2 yumurtayı tavada da pişirerek tüketebilirsiniz. Ancak kullanacağınız yağ zeytinyağı olmalı ve çok az olmalıdır.

5 Günde 5 Kilo Vermenin Püf Noktaları

Diyet boyunca çay, kahve gibi içecekler tüketmek istediğinizde şeker ilave etmemelisiniz. Bağırsaklarınızın çalışması için su tüketimine önem vermelisiniz. Fazla aşırıya kaçmamak şartıyla 5 gün boyunca spor yaparak diyetinizi desteklemelisiniz. Diyet programı ile hızlı kilo verme uygulayacağınız bu yöntemlerle mümkün olacaktır. Kendinizdeki farkı göreceğiniz, diyet sonunda ulaştığınız başarının mutluluğunu yaşacaksınız. Yağsız besinlerin ve kalorisi minimum olan besinler ile uyguladığınız bu diyet listesi, kendinize güveninizi arttıracaktır. Pek çok kişi tarafından uygulanan bu diyet listesine güvenebilirsiniz.

Günümüzde fazla kiloların obezite hastalığına kadar gittiği düşünüldüğünde, kilolarıyla savaşan kişilere moral verecek hızlı kilo verme yöntemi sayesinde 5 günde 5 kilo vereceksiniz. Diyet günü sona erdikten sonra uygulamaya ara vermelisiniz. Şok diyetler kısa sürede hızlı kilo vermenizi sağlamaktadır. Şok diyetlerin uzun süre uygulanmaması sağlığınız açısından önemli bir davranış olacaktır. Sitemizde bulunan en yeni diyet listesi için diyet kategorimizi ziyaret edebilirsiniz
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »