SON YAYINLAR
latest

Hızlı Yag Yakan Kahve İle Kilo Verin

Evinizde bulunan malzemelerle hızlı yağ yakmak oldukça kolay olmaktadır. Kilo vermede etkili olmasının yanı sıra sağlığa da yararlı olan malzemeler kullanılarak hazırlanan hızlı yağ yakan kahve, iştahı kesmektedir. Yağ yakan kahvenin içerisinde bulunan malzemeler kahve, süt ve tarçındır. Kahvenin idrar söktürücü özelliğinin bulunması sayesinde kilo vermeniz kolaylaşmaktadır.

Toksinler atılarak, kan dolaşımı güçlenir, metabolizma hızlanarak yağ yakımı meydana gelir. Kahvenin uyarıcı etkisi olduğundan dolayı diyet yapan kişilerde halsizlik ve baş ağrısı geri plana atılmış olur. Zayıflamada önemli yere sahip olan protein sütte bulunmaktadır. Süt aynı zamanda kan şekerini dengelemekte, vücudun ihtiyacı olan kalsiyumu sağlamaktadır. Sütle beraber alınan kalsiyum sayesinde vücutta yer alan yağ hücreleri atılmış oluyor. İnsanın kan şekeri düştüğünde ya da yükseldiğinde vücut açlık hissetmeye başlar. Tarçın ise kan şekerini dengelemektedir. Tatlı bir tada sahip olması sayesinde yeme isteğinin önüne geçecek ve tatlı ihtiyacını karşılayacaktır.

Yag Yakan Kahve Tarifi

Malzemeler
1 su bardağı süt,
1 adet çubuk tarçın,
1 tatlı kaşığı klasik kahve

Yag Yakan Kahve Hazırlanışı
  • Vücutta bulunan fazla yağları yakmada etkili olan kahvenin hazırlanmasında kullanılan süt geceden hazırlanmalıdır. 
  • Süt ile çubuk tarçın tencereye alınarak kısık ateşte kaynatılır. Bu sayede tarçının içeriğinde bulunan etkin maddeler süte işleyecektir. 
  • Tarçın ile bir taşım kaynatılan süt ocaktan alınır ve sabaha kadar bekletilir.
  • Tüketeceğiniz zaman bir önceki günden hazırlanan tarçınlı süt ısıtılır ve bir tatlı kaşığı kahve eklenip karıştırıldıktan sonra tüketilir. 
Yağ yakan kahve tüketmek isteyen kişilere akşam üstü saat 4 ile 5 saatleri önerilir. Bunun nedeni bu saatler arasında enerji düşmektedir. Bu da akşam yemeğinin aşırı oranda tüketilmesine neden olur. Ancak farklı saatlerde de tüketebilirsiniz.

Yağ Yakan Kahve Tüketirken Yarar Görmenin Püf Noktaları 

  • Hızlı yağ yakmada etkili olan kahve ile kilo verme amacında olan kişiler, hazırlanan kahveyi tüketirken 2 büyük bardan da su içmelidir. Bu sayede kahvenin yakmış olduğu yağlar, ter ve idrar yoluyla dışarı atılacaktır.
  • Yağ yakıcı etkiyi vücutta görebilmek için kişinin minimum 1 hafta düzenli olarak tüketmesi gerekir.
  • Çubuk tarçının olmadığı durumlarda bir çay kaşığı kadar toz tarçın da sütle kaynatılabilir.
  • Kahvenin gold ya da klasik olması gerekiyor.
  • Yağ yakıcı kahve sayesinde metabolizma hızlanacak ve yağların yakılması kolaylaştıracaktır. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »