SON YAYINLAR
latest

800 Kalorilik Diyet Listesi İle Zayıflama

Kalorilik diyetler genellikle kalori hesabı yapılarak uygulanan beslenme programlarıdır. Kilo vermek isteyen bireyler, metabozlizma ve vücudun direnç özelligini göz önünde bulundurarak, kalorilik diyetler ile zayıflamaya bir adım daha yaklaşabilirler. 
Bu yazımızda 800 kalorilik diyet listesi ile kısa zamanda saglıklı zayıflamak için faydalı ipuçları verecegiz. 800 kalorilik diyet listesi nizami bir şekilde uygulandıgında 1 aylık süre içerisinde yaklaşık 6-8 kilo arası zayıflamak mümkün olacaktır. Aşagıda tarifini vermiş oldugumuz diyet listesinde bulunan malzemelerin toplamı 800 kalori olarak hazırlanarak sizlere sunulmuştur.

800 Kalori Diyeti Uygulama Aşaması

Kahvaltı:

1 su bardagı süt ( 200 gr )
1 dilim yagsız peynir ( tercihen beyaz peynir )
1 adet haşlanmış yumurta
2-3 dilim çavdar ekmegi
Bolca meyve tüketimi

Ögle:

1 çorba kasesi beyaz lahana çorbası
Yogurt
Yeşil salata
2-3 dilim kepek ekmek

Ara ögünlerde kalori miktarı düşük diyet bisküvi yada kurabiye tüketilebilir

Akşam:

100 gr haşlanmış tavuk gögsü
1 kase yogurt
yeşil salata
Bol meyve

Tarifini vermiş oldugumuz 800 kalorili diyet listesi, tüm diyet programlarında oldugu gibi tek başına asla etkili sonuçlar vermemektedir. Uygulanan diyet ile birlikte düzenli spor ve egzersizlerin gün içerisinde yapılması, yakılan yagların kasa çevrilerek sarkmasının önüne geçmektedir. Düzenli yürüyüş yada evde uygulanacak hafif egzersizlerde diyet süreci boyunca son derece önemlidir.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »