SON YAYINLAR
latest

1 Ayda 8 Kilo Verdiren Ayca Kaya Diyet Listesi

Fazla kilolarından hızlıca kurtulup yaza girmeyi kim istemez ki? İdeal kilonuza ulaşmak için Ayça Kaya Diyeti uygulanarak 1 ayda tam 8 kilo vermek mümkün. Ayça Kaya bu listeyi hazırlamış ve bizzat kendisi birçok hastasına bu diyet programını uygulayarak hastalarının sağlıklı zayıflamasını sağlamıştır. 

Belirtmek isteriz ki en iyi diyet listesi, diyetisyenler tarafından titizlikle kişinin metabolik yapısına göre önerilir. Bu listenin, şok diyet ve ağır, yorucu diyetlerden farkı sağlıklı beslenme düzeninizin oluşmasını sağlarken; bir yandan da kısa süre içinde istediğiniz kiloya gelmenizde yardımcı olur. Siz de birçok kadın gibi kilolarınızdan şikayetçiyseniz ve bir an önce fazlalıklarınızdan kurtulup incecik bir vücutla yaza girmek istiyorsanız Ayça Kaya Diyetini mutlaka uygulamalısınız. Her diyette olduğu gibi 1 ayda 8 kilo verdiren diyet uygulanırken  spor ve su tüketimi diyet sürecinde çok önemli bir yer tutar. Ayça Kaya Diyetini uygularken düzenli bir şekilde spor yapıp, suyu baş tacınız olarak düşünürseniz emin olun tahmin ettiğinizden çok daha kısa bir sürede dilediğiniz kiloya ulaşacaksınız.

Yaza girerken fit olmak ve fazlalıklarından kurtulmak isteyen bayanlara yönelik olan bu diyet aylık kilo verimine odaklı olan bir diyet listesi olduğu için tavsiye edilmektedir. Biraz önce de belirttiğimiz gibi hiçbir diyet, spor ile desteklenmeden işe yaramaz. Sağlıklı kilo vermeyi sağlayan bu diyetin etkisini arttırmak için düzenli bir şekilde az da olsa hareket etmelisiniz. Yorucu olmayan yürüyüşler, hafif tempolu koşular da oldukça işinize yarayacaktır. Ayça Kaya Diyeti güvenilir kaynaklardaki diyet listelerini uygulayan kişiler için çok uygun ve etkili bir programdır.

Diyet; verilen kiloları geri almamak, fit olmak ve sağlığı koruyarak kilo vermek isteyenler için kolay uygulanabilen işlemlerdir. Sizlerle paylaşacağımız bu diyet listesine uyduğunuz takdirde, sağlığınızı kaybetmeden rahatça kilo verebilirsiniz. Bu diyet listesi sayesinde ise ayda 8 kiloya kadar vermeniz mümkündür. Ayça Kaya verdiği diyet listesini sonuna kadar desteklediğini belirtirken; doğru uygulandığı takdirde kilo vermenin öyle çok zor bir iş olmadığını da söylüyor. 

1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesinin Yapılışı

Sabah : Bir dilim çavdar ekmeği, bir kibrit kutusu kadar peynir, maydanoz, tere, limon.

Limon ve tereyi istediğiniz miktarda tüketebilirsiniz. Dilerseniz maydanoz tere ve limondan salata yapıp o şekilde tüketebilirsiniz. Ya da bir diğer alternatif olarak çay içmeden kahvaltı yapamam diyenlerdenseniz; limonu çayınıza sıkarak da kullanabilirsiniz. Ancak çay içerken tatlandırıcısız ve şekersiz olmasına dikkat etmelisiniz.

Öğle : Üç adet köfte ya da bir dilim tavuk baget, bir kase yoğurt. Tavuğu haşlayabilir, köfteleri ızgara yapabilirsiniz. Tavuğu haşlarken yağ kullanmamanız gerekiyor.

İkindi : Bir adet yağsız tost, bir tane büyük boy portakal ve bir bardak ayran. Tostta yağ olmamasına dikkat etmelisiniz.

Akşam : Bir dilim ekmek ya da bir kase çorba, altı kaşık sebze yemeği (etsiz), yoğurt, salata. Dilerseniz  sebze yemeğinde her porsiyon için 1 kaşık zeytinyağı kullanabilirsiniz. 1 porsiyon 6 kaşık sebze yemeğine tam denk geliyor. Ekmek ve çorba arasında istediğiniz gibi seçim yapabilirsiniz.  
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »