SON YAYINLAR
latest

Yag Yakıcı Diyet Programı

Tüm bayanların genel sorunu olan kilo problemlerinin başında özellikle fazla yaglanma ilk sırayı alması ile birlikte ,vücut yaglarınının nasıl yakacakları çok sık sorgulanmaktadır. Bir çok bayan, ünlü diyetisyenlerin hazırlamış oldugu yag yakıcı diyet programlarını uygulasada,kimi zaman irade zayıflıgı yada programa uygun vücut yapıların olmayışından dolayı kısa süre içerisinde programa son verdikleri görülmektedir. 

Kilo problemi ile başa çıkamayan bayanlar için hazırlanmış ve son derece iddalı yag yakıcı diyet programını siz degerli zıyaretçilerimiz için yeniden derlenmiş bulunuyoruz. Bu program ile kısa sürede içerisinde saglıklı bir şekilde zayıflayıp yaglarınızdan kurtulmanız mümkün.

Yag yakıcı diyet programı

Kahvaltı:
 Günün en önemli besin degeri olan kahvaltı sırasında 1 bardak içerisine yarım limonun suyunu ilave ederek üzerini soda ile tamamlayın. 1 dilim kepekli ekmek ve 1 çorba kaşıgı fındık ezmesi ile kahvaltınızı tamamlayın.

Kuşluk: Yanlızca 1 adet greyfurt kuşluk vaktiniz için yeterli olacaktır.

Ögle: Yine sabah oldugu gibi, bir bardak içine yarım limonun suyunu sıkarak üzerine soda ilave edin. Yanına orta boy kase içerisinde hafif bir sebze salatası, salatatanın malzemeleri yanlızca brokoli,ıspanak,bezelye, maydonoz ve son olarak ise ton balıgı olması kaydı ile ögün aranızı salata ile tamamlayabilirsiniz

İkindi: 5-6 adet diyet türü büsküvi ve buna ek olarak yanında bir bardak taze sıkılmıs greyfurt suyu

Akşam: Yemek öncesi 1 bardak maden suyu, ufak bir kutu ton balıgı ile orta boy bir kase bol
limon sulu akdeniz salatası. isteye göre 1 çay kaşıgı yag ve tuz ile tat verebilirsiniz. Yemek sonrası bir kaç parça bitter çikolata alınabilir.

Yatmadan bir kaç saat önce: 1 bardak yagsız süt

Dip not: Saglıklı bir şekilde yaglarınızdan kurtulmak için 1-2 ay gibi bir zaman periyodu gerekmektedir. Yag yakıcı diyet programını uygularken vücuttan keton adlı maddaler dışarı atılarak yaglarınızın yok oldugunu kendinizde hissederek gözlemleyebilirsiniz. Özellikle yag yakıcı diyet programı aşamasında günlük 2-3 litre su içilmesi uzman diyetisyenler tarafından önemle tavsiye edilmektedir
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »