SON YAYINLAR
latest

Zayıflama Hapları Faydalımı

Günümüzde artık her şeyin bir kolay yolu olduğundan insan olarak hepimiz kolaya alışmaya başladık. Bu alışma sürecine şimdi de zayıflama hapları da dâhil oldu. Kendine daha çok vakit ayırmak isteyen herkes artık her şeyin bir ikamesi ve daha düşük maliyetli bir yedeğinin olduğunun farkında olup, spor salonlarına gidip spor yapmak yerine televizyonda gördüğü elektronik bir aleti alıp beline bağlayarak kısa sürede hiç çaba harcamadan sanki spor yapmış gibi belini inceltmeye çalışmakta. Özellikle bayanlar arasında yaygınlaşmaya başlamış olan zayıflama hapları aynı biraz önceki verdiğimiz örnek gibidir.



İnternetin yaygınlaşmasıyla her yerde reklamını gördüğümüz bu haplar gerçekten faydalı mıdır?
On liraya beş kavanoz bal satanlardan farkı yoktur bu hapı pazarlayanların… İlk olarak bu hapı kullanarak vücudunuza dışarıdan bir madde sokuyorsunuz ve bu madde doğal içeriklere sahip olmadığından vücudunuz bu madde sayesinde herhangi bir gelişim gösterse bile siz hapı kullanmayı bıraktıktan sonra vücut bu maddeyi alamayacağından tekrar kilo almaya başlayacaksınız. Hem de vücut maddenin tekrar yoksunluğunu yaşama ihtimali olduğundan bu sefer eskisine göre daha fazla yağ depolama ihtiyacı duyacaktır. Alacağınız haplar sizin iştahınızı köreltmeye çalışacaktır, bu da sizin ihtiyacınızdan daha az yiyerek vücudunuza yeterli besin almamanız demektir ki, bağırsak düğümlenmesinden uykusuzluğa kadar vücudunuz çeşitli tepkiler vermeye başlayacaktır.

Eğer doğal yollarla beslenirseniz vücut kendi dengesini muhakkak sağlayacaktır eğer yine de bu süreci daha da hızlandırmak isterseniz herhangi bir diyetisyenle iletişime geçip gerekli tahlilleri yaptırarak değerlerinizi öğrenebilirsiniz. Daha sonrasında bu değerler incelenip, diyetisyeniniz tarafından size günlük olarak almanız gereken vitamin ve mineraller için tüketmeniz gereken minimum ve maksimum besinlerden oluşan bir beslenme programı hazırlanacaktır. Yine bunun sayesinde vücudunuz doğal olarak besleneceğinden daha sağlıklı olarak kilo verebileceksinizdir. Uyuşturucu kötü bir şeydir değil mi? Sebebi uyuşturucunun içerisinde bulunan kimyasal maddelerdir ve gözle görülür olarak uzun vadede size zarar vermeleridir. İşte kullanılacak bu haplar içerisinde de kimyasal maddeler bulunmaktadır ve sırf topluma bu bir ilaçtır diye pazarlandığından ötürü aklınızda ilaç olarak kalan bu haplar uzun vadede aynı uyuşturucu maddeler gibi ciddi hasarlar bırakabilirler. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »