SON YAYINLAR
latest

Nasıl Kilo Verilir

Kilo Vermek bazı insanlar için gerçekten işkence oluyor. Özellikle halk dilindeki “ Ne yese yarıyor” sözüne uygun kişiler gerçekten var. Bu kişilerin yediklerine ve içtiklerine çok fazla dikkat etmeleri gerekiyor. Özellikle yağlı ve aşırı tuzlu yemeklerden kaçmaları onlar için en kısa yol olacak. Peki birkaç taktik ve yöntem belirtirsek;

Öncelikle Kilo Vermek için günlük düzenli olarak spor yapılmalı. Ağır ve işkence türünden sporlar değil. Örneğin akşam yemeğinden sonra az bir yürüyüş bile midenizdekileri eritmenize yeter. Yada akşamüzeri çıkı ve tempolu bir biçimde koşun. Sabah kahvaltısı insanlar için önemlidir. Kahvaltı da yağlı olmayacak türden, “ Peynir, zeytin, domates ve diğer kalorisi fazla olmayan” yiyeceklere yönelin.  

Gün içerisinde hızlı olmanız gerekiyor. Yani kiloluysanız eğer, oturduğunuz yerde kalırsanız sürekli kilo alırsınız. Bunun için çalışma yerlerinde bile sürekli aktif olmak çok fayda getirecek. Kalorisi fazla olan yiyeceklere kesinlikle yaklaşmayın. Onlar sizin en büyük düşmanınız. Kilo almanızı isteyecek olan varlıklardır onlar. Aynı tadı veren yiyecek yada içecekler arasında sınıflandırma yapın. Yani kalori ağırlığı fazla olan bir içeceği, bir başka meyve yada içecekle bastırabilirsiniz. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »