SON YAYINLAR
latest

Hardline Glutapure 500 Performas Destek Ürünü

Özellikle fitness sporu ile ilgilenen kişiler saatler boyu süren agırlık antremanları sonucunda bagışıklık sistemleri zayıflar. Bunun sonucunda laktik asit seviyesi tavan yapar. Agırlık çalışmalarının 5 ile 10 dakikaları arasında vücut glutamini serbest bırakır ve kaslar glutamin eksikligi çeker. Dogal olarak ne kadar uzun süre antreman yaplırsa kaslarındaki glutamin seviyesinde o derece eksilme meydana gelir. 

Yogun antreman programı ile çalışılmaya devam edilmesi durumunda glutamin eksikliginden dolayı vücutta kas kaybı meydana gelir. Bu neden ile fiziksel aktiviteler sonucu vücutta oluşan kas kaybının önüne geçebilmek için Hardline Glutapure 500 Gr kullanılarak kasların yeniden toparlanması saglanır. 

Ayrıca agırlık çalışması sonrası kaslarda oluşan agrıların iyileşme sürecinde kullanıldıgı gibi vücudun günlük ihtiyaç duydugu amino asit miktarını karşılamak için ekstra yardımcı görev üstlenir. 

Hardline Glutapure, vücudu hızlı toparladıgı gibi dogal olarakta antreman sürelerini arttırarak enerjik bir kombinasyon saglar. Toz form da geliştirilen glutapure, protein sentezini arttırarak vücuda alınan proteinlerin kaslara hızlı bir şekilde geçişini hızlandırır. 

Unutulmaması gereken bir detay ise, vücuda giren besin ögünlerinin ardından amilen amino asitlerin yüzde 60 ı glutamin den oluşmaktadır. Hardline Glutapure, antreman öncesi ve gece uyumadan önce uyku sırasında vücudun kendini toparlayabilmesi için kullanılmalıdır.Daha etkili antremanlar ile vücudun dayanıklılıgını ve performansını arttırabilmek için glutapure kullanımı büyük önem taşımaktadır.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »