SON YAYINLAR
latest

Zayıflatan Kavunlu Diyet Detoks İçeceği

Kilo verirken hazırlanan diyetlerin içeriğinde meyve suyu, asitli içecekler tüketimi yapılmaması önerilmektedir. Bu tür içeceklerde yer alan şeker miktarı fazla olduğundan kilo vermeyi engellemekte, kalıcı kilolar oluşmasına neden olmaktadır. Bu nedenle hem sağlıklı bir içecek hem de şeker oranı olmayan zayıflatan kavunlu diyet detoks içecegi hazırlayarak, kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Vücutta toplanan toksinlerin atılmasına yardımcı olacak olan bu içecek yağ yakmak isteyenlerin tercih edecekleri bir besin kaynağı olacak. Malzemeler arasında bulunan maydanoz sayesinde vücudunuzdaki ödemleri atacaksınız. Maydanoz ve kavun birleştiğindeyse yağ yakıcı özelliği olan bir içecek ortaya çıkacaktır.

Malzemeler

-Büyük bir dilim kavun
-1 adet salatalık
-5 adet maydanoz
-Yarım limon

Kavunlu Diyet Detoks İçeceği Hazırlanısı

-Kavun, salatalık, maydanoz ve kabuğu soyulmuş limon katı meyve sıkacağı yardımıyla sıkılır,
-Buz taneleri eklenerek soğuması sağlanır ya da dolapta bir süre bekletilir,

Zayıflatan kavunlu diyet detoks içeceği metabolizmayı hızlandıran ve bağışıklık sistemini güçlendiren bir özelliğe sahiptir. Hazırlanışında kullanılanlar sayesinde B1, B2, B6, C vitaminlerini bir anda alabilirsiniz. Vitamin bakımından zengin olan içecek aynı zamanda içeriğinde niasin, pantotenik asit, folik asit, potasyum, lif ve antikanserojen özellik taşımaktadır.



Zayıflarken aynı zamanda içecek ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz kavunlu detoks içeceği sayesinde, hızlı kilo vermeniz mümkün olacaktır. Yaz aylarında tüketebileceğiniz gibi kış aylarında da tüketimini tercih edebilirsiniz. Bağışıklık sistemini güçlendirdiği için kış aylarında zayıflamanın yanında soğuk algınlığına yakalanma riskinizi azaltacak bir içecektir. Pek çok ünlünün de tercih ettiği detoks içecekleri sayesinde zinde kalmak ve fazla kilolarınızdan kurtulmak mümkündür. Sağlığınızı koruyacak ve vücudunuzdaki zararlı toksinleri atacağından, Ebru Şallı gibi ünlüler tarafından detoks içecekleri tercih edilmektedir. 

Göbek eritmek gibi bölgesel zayıflamak isteyen kişilerin yaptıkları egzersiz ve sporlara ek olarak zayıflatan kavunlu diyet detoks içeceğinin tüketilmesi önerilmektedir. Marketlerde satılan içeceklerin şeker oranı fazla olduğundan tüketildiğinde göbek ve basen gibi bazı bölgelerde kalıcı kilolar oluşulmasına neden olmaktadır. Şekerin fazlası kilo almanın yanı sıra sağlığı da olumsuz etkilemektedir. Sağlığınızı koruyarak kilo vermek isteyenlerin tüketebileceği detoks içeceği sayesinde zayıflamak daha kolay olacaktır. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »