SON YAYINLAR
latest

Nutrade Weight Gainer ve Carnitine İncelemesi

Gün içerisinde aldığımız besinlerin bir çoğu karbonhidrat içeriklidir. Vücut tarafından da gün içerisinde oldukça yüksek oranda karbonhidrat ihtiyacı görülmektedir ki bunun nedeni de beyin ve sindirim sistemimizin çalışması için gerekli olan enerjinin karbonhidrattan alınmasıdır. 

Böyle bir durumda spor yapanlarında karbonhidrat tüketimlerine azami derecede önem vermeleri gerekmektedir. özellikle hacim olarak genişlemek isteyenler sadece protein değil karbonhidrat alımlarını da kontrol altına almaları gerekir. Bu konuda supplementler ile karbonhidrat desteği alarak vücudunuzun ihtiyacı olan karbonhidratı alabilir ve ayrıca gelişme sağlayabilirsiniz. Nutrade Weight Gainer size gün içerisinde ve antrenmanların nedeni ile hızla tükenen karbonhidrat ihtiyacınızın karşılanmasını sağlamaktadır. İçeriğinde bulunan kaliteli karbonhidrat sayesinde günlük yüksek oranda karbonhidrat almanız için size yardımcı olur. içeriğinde 72 gram karbonhidrat olduğu gibi, 15 gram protein bulunmaktadır. Ayrıca önemli amino asitlerden olan BCAA, glutamin ve arjinin de içeriğe eklenmiştir. Sıfır şeker içermesi sayesinde de yağlanmanın önüne geçilmektedir. Günde iki kere yağlı süt ile her serviste 4 ölçek yani 100 gram kullanılabilir.

Kilo vermek ve yağ oranını düşürmek için sporcular her zaman beslenmelerine dikkat etmektedir. Beslenmeye verilen önemin yanı sıra egzersizler de yağ oranının düşürülmesi için oldukça önemlidir. Bir diğer yandan termojenik yağ yakıcı supplementler ile vücudun daha çok çalışmasını ve egzersizlerde daha çok yağ yakmasını sağlamaktadır. Metabolizmayı hızlandıran yapıları sayesinde egzersiz sonrasında da yağ yakma eğiliminin desteklenmesi ile maksimum yağ yakma oranlarına ulaşılmaktadır. Nutrade Xtreme 3000 bu konuda Almanya’da üretilen kaliteli ve bu konuda çok ünlü olan bir supplementtir. İçeriğinde saf karnitin bulunması ve kafein içeriğinin çok kaliteli olması sporcuların tercih sebeplerindendir. Sıvı formda olması da antrenman sonrasında kana hızlı karışması için oldukça önemli bir detaydır.

Karnitin vücudumuz tarafından üretilebilen bir amino asittir. Görevi yağı yakmak olduğu gibi bazı hastalıkların önüne geçmekte de rol oynar. Oksidadif stresin önüne geçtiği ve azalttığı görülmektedir. Karaciğer, böbrek tarafından üretilerek kaslarımızda, beyin, sperm ve kalpte depolamaktadır. Genel olarak vücudumuzda yeteri kadar karnitin depolanmakta ve kullanılmaktadır. Ancak bazı sorunlar ile karnitin üretiminin az olabileceği gibi bazı nedenlerle de fazla üretilmesi veya vücutta fazla bulunması istenilebilmektedir. Vücut geliştirici olarak vücutlarının estetik bir görünüme sahip olmasını isteyenler yağ oranları düşürmek için karnitin oranlarının artmasını sağlamaktadır. Bunu supplementler ile sağlayan sporcular Nutrade L-Carnitine Liquid ürününü sıklıkla kullanmaktadır. Sıvı formda bulunan ürün antrenmanlardan 20 dakika öncesinde kullanılarak tüketilebilmektedir. İçerisinde 3500mg saf karnitin bulundurması yağ yakmak için gün içerisinde oldukça önemli bir miktardır. Toplamda 20 adet ampul bulunmaktadır. Hızlı bir şekilde yağ yakmak isteyen sporcuların belirli dönemlerde kullanması ve yağ oranlarının düşme hızını artırması bu ürün ile sağlanabilir.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »