SON YAYINLAR
latest

1000 Kalorili Şok Diyet Programı

Amacınız haftada 1-2 kilo vermek ve kısa zamanda vücudun sıkı bir görünüme kavuşmasını sağlamak ise 1000 kalorili şok diyet programı tam size göre. Bu diyet programı uygulanırken, günlük yarım saat koşu ve yarım saat evde bölgesel toparlanmak için ideal egzersizleri yapmanız gerekmektedir. Yine bu diyet programını uygularken, öğünler arası sürekli su içmeli ve ortalama günlük 2.5-3 litre su tüketmelisiniz. Vücudun temposunu hiçbir zaman düşürmemeli ve sürekli kalori yakmanızı sağlayabilecek egzersizler yapmalısınız. Şok diyet programı uygulama süresi 1 haftadır. Fakat etkisini en fazla 2 gün içerisinde hissedebileceksiniz. Diyet listemiz 3 ana öğün ve 2 ara öğün olmak üzere toplamda 5 öğünden oluşmaktadır. Gelelim diyet listemize:

Kahvaltılarda:Sınırsız şekersiz çay veya kahve, hazırlamış olduğumuz diğer diyet listelerinde olduğu gibi 1000 kalorili şok diyet listesinin kahvaltılarında da vazgeçilmez olan 2 dilim yağsız peynir. 1 adet kepekli ekmek, yarım domates ve yarım salatalık.

Kuşluk Vaktinde:
4 adet bisküvi, 1 adet kuru kayısı veya 2 adet grisini.

Öğle Yemeği:
60 gram kırmızı et veya 100 gram haşlanmış tavuk. İçecek olarak bir bardak tuzsuz ayran. Ayran yerine 1 kase yoğurt da tüketebilirsiniz. Yarım tabak taze mevsimlik salata da tüketilebilir.

İkindi:
1 çay bardağı ballı süt veya 1 bardak sıkma meyve suyu.

Akşam:
1 adet orta büyüklükte haşlanmış patates, 100 gram haşlanmış tavuk yemeği veya 50 gram ızgara et. Yarım kase yoğurt, 1 tabak mevsimlik salata.

Gece Yatmadan 2 Saat Önce:
1 porsiyon meyve tabağı.

Bu diyet programında günlük kalori miktarı ortama 1000'dir. Hazırlamış olduğumuz hızlı kilo verdiren diyet programı uygulanırken, şekerli içeceklerden tamamen uzak durmalısınız. 

Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirmek ve vitamin tedarik edebilmek için meyvelerin taze olması son derece önemlidir. Aynı şekilde tüketilecek etin veya tavuğun taze olması da önemlidir. Görünümünüzü sadece birkaç günde değiştirebilecek haftalık diyet programı bir haftadan uzun sürmemelidir. 

Eğer diyet yapmaya devam etmek isterseniz, 1 aylık, 2 aylık veya uzun süreli diğer diyet programlarını uygulayabilirsiniz. Diyet listelerine ek olarak, bitkisel çaylarla vücudun daha hızlı toparlanmasını sağlayabilirsiniz. Kilo vermek demek, aç kalma demek değildir. Bu hususa dikkat ederek, diyet listelerini uygulamalı ve düzenli bir uyku alışkanlığınız olmalıdır. 

Gece 11'den sonra kesinlikle ayakta olmamalısınız. Akşam öğünlerini uyumadan en az 3 saat önce tüketmelisiniz. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »