SON YAYINLAR
latest

7 Günlük 1300 Kalorili Hızlı Kilo Verdiren Diyet

Etkili ve sağlıklı bir diyet listesi uygulamak isteyenlerin, yapması gereken en önemli hesap, şüphesiz ki kalori hesabıdır. Her menünün ayrı ayrı ele alınması ve günlük hedeflerinize ulaşma adına, tüketilecek gıdaların bir listesini çıkarmaktır. Fakat kalori hesabı düşünüldüğü kadar kolay değildir. Her bir besin çeşidinin kalorisini hesaplamak, tüketeceğiniz kadarını oranlamak güçtür. Biz de sizlerin daha rahat bir diyet listesi uygulayabilmeniz için öğünlerin ve tüketeceğiniz besinlerin tek tek kalorilerini hesaplayarak, uygulamaya hazır hale getirdik. Hızlı kilo verdiren diyet listesini uygularken, düzenli bir şekilde günlük yarım saat kadar tempolu koşu yapmanız ve evde, bel ve çevresindeki yağları eritmek için mekik çekmeniz gerekmektedir.

Yine egzersiz yaparken kalçaların daha sıkı bir görünüme sahip olabilmesi için ayaklar yere sabitken kendi ekseniniz etrafında dönmeye çalışmanız gerekmektedir. Bir diğer bölgesel yağlanmayı önlemenin yolu da yere sırt üstü uzanır vaziyetteyken, sağ ve sol ayakları dizlerden kırmadan yukarı ve aşağı yönlü hareket ettirmenizdir.

1 haftada ortalama 1.5 kilo vermenizi sağlayacak 7 günlük diyet programı 3 ana öğün ve 3 ara öğün olmak üzere 6 öğünden oluşmaktadır. Gelelim diyet listemize:

Kahvaltıda:
Ceviz büyüklüğüne eşdeğer doğal tereyağı, 2 dilim kepek ekmeği veya 1 dilim tam buğday ekmeği, sınırsız şekersiz çay veya 1 bardak şekersiz kahve, 1 adet haşlanmış yumurta, yarım tabak domates ve salatalık.

Öğleden Önce:
2 dilim kuru kayısı veya 1 adet muz, 5 adet diyet bisküvi.

Öğlen:
Kendi hazırladığınız meyveli yoğurt, yağsız ve tuzsuz salata, bir porsiyon haşlanmış tavuk ve 1 dilim kepek ekmeği.

İkindi:
2 adet ceviz içi veya 1 adet elma.

Akşam:
100 gram haşlanmış tavuk veya 50 gram kadar ızgara et (alternatif olarak 1 tabak sebze yemeği), 2 dilim kepek ekmeği, bir tabak mevsim salatası, 1 bardak ayran veya 1 kase kadar yoğurt.

Yatmadan Önce:
Yarım bardak ılık ballı süt veya 1 adet meyve tabağı.

Bu diyet listesini uyguladıktan sonra, eğer diyete devam etmek isterseniz bir hafta kadar daha uygulayabilirsiniz. Fakat ardından farklı bir diyet listesine geçmeniz önerilir. Web sitemizde sizler için hazırladığımız uzun vadeli aylık veya 3 aylık diyet listelerini uygulayabilirsiniz. Şok diyet programının temel amacı, kısa süre içerisinde fazlalıklardan bir nebze de olsa kurtulmak ve daha sıkı bir görünüme sahip olabilmektir. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »