SON YAYINLAR
latest

Hardline Vmax Protein 2300 Destegi İle Hacim Kazanma

Protein, insan vücudunun pek çok bölgesinde ihtiyaç duyularak kullanılmaktadır. Özellikle kemiklerde ve kas inşasında kullanılan protein, insan vücudu için temel gıdalardan biridir. 

Proteinin insan vücudunda birçok işlevi söz konusudur. Kas inşasını sağlar demiştik. Bu yüzden özellikle vücut geliştirme sporu ile ilgilenen kişiler için protein en gerekli besin kaynağıdır. Proteini pek çok gıdadan sağlayabiliriz. Bunlara örnek verecek olursak, yumurta, tavuk, süt, lor peyniri gibi ürünlerde yüksek miktarlarda mevcuttur. Fakat vücut geliştirme sporu ile ilgilenen kişiler için günlük alınması gereken protein miktarının tamamını normal gıdalardan sağlamak bir hayli zordur. Bu yüzden sporcular protein tozunu tercih etmektedirler. Bu sayede sporcular günlük alınması gereken protein miktarını karşılarlar. 

Tercihleri bitkisel protein tozu olan sporcuların Türkiye'deki sayılı tercihlerinden olan Hardline Vmax protein tozu, ek olarak vejeteryan türü beslenen sporcular için de pozitif bir protein kaynağıdır. 

Servis başına 25 gr protein, 4,5 gr glutamin, 2,5 gr da kreatin bulunduran Hardline Vmax Protein 2300 Gr , ek olarak l-arginin ve taurin ile zenginleştirilmiş olup ekstra güç ve kas hacminde artış sağlayacaktır. 

Hardline Vmax'in tavsiye edilen kullanım talimatı ise antrenmandan 30 dk önce ve antrenmandan hemen sonra 1'er servis olmak üzere kullanılması tavsiye edilir. 

Antrenman olmayan günlerde sabah tok karnına 1 servis alınması önerilmektedir. Kişisel tercihe göre yağsız süt ya da su ile shake yapılarak kullanılması uygundur.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »