SON YAYINLAR
latest

Dogal Vücut Kürü İcin Hindistan Cevizi Yagı

Hindistan cevizi yağı sağlıklı asitler olan kaprilik, kaprik, lorik, miristik asitlerini içerir. Bu yağ derinin yumuşamasını ve yağlanmasını sağlar. Deride biriken ölü hücrelerden kurtulmanızı, cildinizin daha nemli ve canlı olmasını sağlarken, sivilce ve siyah noktalar için de mucize niteliğindedir. Bu nedenlere dayanarak güzellik ve bakım konusunda Hindistan cevizi yağı oldukça yaygın olarak kullanılır. 
Sağlığını kaybetmiş yani doğal özelliklerini koruyamamış ciltler için doğal zengin bir nem kaynağıdır. Yağın bu faydalarını göz önüne alarak araştırdığımız en etkili cilt ve saç bakımı ile ilgili maskeleri sizlerle paylaşacağız.Özellikle hindistan cevizi yagı ile hazırlayacagınız dogal kür tarifi ile, kısa süre içerisinde canlı bir görünüme sahip olacaksınız.

Hindistan Cevizi Yağı Vücut Kürü

Malzemeler:

1 tatlı kaşığı E vitamini yağı
1 fincan Hindistan cevizi yağı
Favori eteri yağlarınızda koku vermesi amacıyla kullanabilirsiniz. ( isteğe bağlı )

Hazırlanışı:

1. Hindistan cevizi yağını eritmeden ve diğer belirttiğimiz malzemeleri bir kaba koyun. Hindistan cevizi yağının katı olması karışımın daha tutucu olmasını sağlayacaktır.

2. 6  ila 7 dakika boyunca bir çırpın teli yardımıyla malzemeleri hızlıca karıştırın.

3. Elde edilen karışımı cam bir kavanoza koyun ve kapağı sıkıca kapalı olacak şekilde kapatın. Bu karışımı oda sıcaklığında veya buzdolabında saklayabilirsiniz. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »