SON YAYINLAR
latest

Kilo Almak İçin En İyi 5 Tavsiye

Kilo almak yada kilo vermek, son zamanlarda tüm bireylerin ortak sorunu haline geldi. Kilo almak, kilo vermekten çok daha zor ve sabır isteyen bir programa dayalı oldugu, artık uzmanlar tarafındanda belirtiliyor. Aşırı derecede zayıf ve zayıflıgı nedeni ile görüntüsünden şikayet eden bireyler için, kilo alma yöntemleri ile bu sorunu kolayca ortadan kaldırarak, özlenen kilolara kavuşmak mümkün. Bu programa tam anlamı ile uyululması halinde 1 ayda 5 kilo almak son derece kolay.

Gün İçinde Tüketilen Besinleri Arttırın

Diyet yaparak zayıflamak isteyen bayanlar, tükettikleri besinleri azaltarak saglıklı zayıflama yolunu tercih ederler. Kilo almak isteyen bireyler ise, tam aksine üç ögün olan ögünlerini arttırarak, ögün aralarına çeşitli aperatifleride ilave ederek, günlük vücuda alınan kalori miktarını arttırmaları gerekmektedir. 
Güne başlarken, sabahları kaşar peyniri, tam yaglı beyaz peynir, bal, pekmez, yumurta gibi kalori bakımından yüksek besinler tüketilerek güne merhaba denilebilir.

Ara ögünlerde ise, yine kalori degeri bakımından yüksek olan, kırmızı et, baklagiller, pilav, makarna, haşlanmış patates gibi kilo aldıran besinler tüketilerek vücudu dengelemek saglıklı olacaktır.

Az Haraket Ederek Kilo Alın

Gün içerisindeki yogun tempoya ayak uydurabilmek yada, rutin işlerimizi tamamlamak için haraket ederiz. Vücut,her haraket ettiginde enerji yakar ve yakılan bu enerji sayesinde ise tüketilen besinlerin kalori degerleri yakılır.

Az haraket ederek, tüketilen besinlerin kalori miktarlarını depolamak ve bunun sonucunda vücuda kilo olarak geri dönmesini saglamak bu yöntem ile mümkün. Unutmayın, günlük hayatta yürüyerek ulaştıgımız 3 kilo metrelik mesafe ile, vücut 800 kalori enerji yakmaktadır. Az haraket ederek kilo alma yöntemi en ideal ve önerilen seçeneklerden biridir.

Kalori Degerini Arttırarak Kilo Alma

Günlük hayatınızda tüketilen besinlere ufak aperatifler ile takviye yapmak bile fazladan 600 kalori almanızı saglar. Günlük tüketilen ögünlerinizin aralarına,kalori miktarı yüksek protein bar , bir kaç adet haşlanmış patates, bir yemek kaşıgı zeytinyagı yada yüksek kalori degerine sahip kuruyemişler ile destekleyebilirsiniz

Kilo Almak İçin Meyve Suyu Tüketin

Piyasada satılan meyve sularının içerisinde yüksek oranda şeker bulundugundan dolayı, gün içerisinde tüketilen meyve suları, yüksek kalori miktarı sayesinde kilo almanızı kolaylaştıracaktır. Meyve suları ile vücuda yapılan takviyeler aynı zamanda saglıklı kilo almanızıda kolaylaştırır. Yemeklerden sonra mutlaka bir bardak meyve suyu tüketmek, uzman diyetisyenler tarafından kilo almak için önerilmektedir

Kilo Almak İçin Protein Degeri Yüksek Gıdalar Tüketin

Proteinler hücrelerin yapı taşlarıdır. Yumurta, kırmızı et,deniz ürünleri gibi bir çok besin maddesi içerisinde yer alırlar. Proteinler tüketimi aynı zamanda saglıklı kas kütlesi oluşturmak ve yaglanmadan kilo alma anlamına gelir. Gün içerisinde tüketilen peynir, fıstık ezmesi, deniz ve kümes hayvanları, baklagiller, tahıllar ve kuruyemiş gibi besinler, protein yönünden zengin oluşu nedeni ile kilo almanızı kolaylaştıracaktır.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »