SON YAYINLAR
latest

Alexandrite Lazer Özellikleri

Çok farklı ve uygulama konusunda tamamen birbirinden ayrılan lazer tedavi süreçleri, hem epilasyon sürecini hızlandırıyor hem de insanların bu konuda olumlu sonuç almasını daha kolay hale getiriyor. İnsanların yaşam standardını direkt olarak etkileyen çözümler üreten Alexandrite Lazer  genellikle açık ten rengi ile bu soruna maruz kalan insanların adeta umudu olmuş durumda. 755 nanometre dalga boyunun deri altına çok fazla işlemeyen yapısı, tedavi süreçleri sonucunda yan etkilerinde en asgari düzeyde olmasını sağlıyor. Günümüzde kendini geliştirmiş pek çok kaliteli sağlık merkezi, uzman desteği ile birlikte lazer epilasyon konusunda gerçekten çok özel hizmetleri ayağınıza getiriyor. Sağlıklı bakımlı ve temiz bir cilt yapısına sahip olmak için, siz de bu yöntemin avantajları mutlaka değerlendirin.    

Nd Yag Lazer Sistemi ve Uygulaması


Daha derine inmesi ile bilinen 1064 nanometre dalga boyu özelliğine sahip ND Yag Lazer epilasyon konusunda bayanlara müthiş fırsatlar hazırlıyor. Sağlıklı ve cilt bakımı konusuna önem veren herkes için, bu tedavi sürecinin oldukça etkili olduğunu ve olumlu sonuç ortaya koyduğunu söyleyebiliriz. Uzman ekipler tarafından insanlara sağlık dağıtan bir sistemi temsil eden sağlık merkezleri, epilasyon konusunda da en gelişmiş tedavi yöntemlerini ayağınıza getiriyor. Lazer epilasyon sürecini sizin için çok daha cazip hale getiren bu sistem, sağlık açısından da önemli bir ayrıcalık olarak kendini göstermekte.            

CO2 Lazer Nerelerde Kullanılır?


Son derece hassas bir tedavi süreci, pek çok değişik cilt izini ortadan kaldırmak için kullanılıyor. Sancısız ve sorunsuz olan bu tedavi süreçlerinin, insanlar olan yardımı elbette ki üst düzey olacak. Genişlemiş gözenek sıkılaştırma ve uzun yıllardan beri oluşmuş sivilce izlerinin ortadan kaldırılması gibi son derece özel ve hassas tedavi yöntemlerinin, lazer sistemleri ile yürütülmesi insanlar için iyi bir avantaj göstergesi. Daha pek çok benzer sorunun ortadan kaldırılmasında etkili bir süreci temsil eden CO2 Lazer hem uygulama konusunda hem de olumlu sonuçlarıyla birlikte insanlara umut vaat ediyor. Böylesine önemli bir konuda başvuracağınız estetik.andromed.com.tr/ adresi, sizi bilgilendirme ve detaylar hakkında doğruyu gösterme açısından başvuracağınız mercii olarak dikkat çekiyor.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »