SON YAYINLAR
latest

Cilt Bakımında Dogru ve Yanlıslar

Kadınlar için cildin önemi bir başkadır. Kadınlar, daha iyi bir cilde sahip olmak için çeşitli önlemler almakta ve doğal tedavilere yönelmektedir. Ancak bu aşamada bazı yanlış bilgiler, doğru olarak gösterilmekte ve insanları yokuşa sürüklemektedir. Şimdi cilt bakımı sırasında yapılması gereken yöntemlerin doğruluğu ve yanlışlığı ile alakalı bilgilere geçelim.

Geceleri vücuda krem sürmekten kaçının

Gündemde cilt bakımı konusunda en fazla verilen yanlış bilgilerden birisidir. İnsanlar krem sürdüğünde, cildinin nefes alamadığını düşünür. Oysaki vücut çok yoğun bir krem olmadıkça nefes almaya devam eder. Ayrıca geceler krem sürmenizin faydalı tarafı ise derinizin yenilenmesinde ayrıca bir katkı sağlamasıdır.

Tek bir temizleyici ile tüm makyajı temizlemek

Kadınlar iyi bir görünüş yakalamak için çeşitli zamanlarda çeşitli şekillerde makyaj yapmakta ve güzel bir görünüşü yakalamaktadır. Ancak bu makyaj, kimyasallar ile oluştuğu için temizlenmesi gereken bir durum olarak görülmektedir. Günün sonunda hafif makyajları silmek için bir adet genel temizleyici yeterli olacaktır. Ancak ağır makyajlar için çeşitli temizleyiciler tercih etmelisiniz.

Sivilceden kaçınmak için Çikolata ve Yağlı yiyeceklerden uzak durun

Günümüzde çekirdek ve bunun gibi yağlı yiyeceklerle beraber çikolata türünden yiyeceklerin tüketilmesi, sivilce oluşumunda önemli bir rol oynadığı düşünülmektedir. Ancak böyle bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Bu tür yiyeceklerin fazla tüketilmesi cilde zarar verebilir ancak sivilce gibi durumların oluşmasında etkili değildir.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »