SON YAYINLAR
latest

Zayıflamak İçin Hangi Yol Seçilmeli

Fazla kilolardan kurtulmak için en büyük bahanelerden birisi ise “yarın diyete başlayacağım” cümlesi ile başlar. İnsanlar kilo vermek için çabalamadan önce plan yapmaları güzel bir davranış ancak bunu hayata geçirmediği sürece bir yararı olmamaktadır. Eğer kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız bununla mücadele etmelisiniz. Ya da kilolarınızla barışık bir şekilde yaşamayı öğrenmelisiniz.


Kilolarınızla barışık yaşamayı öğrenin
Kilolu olmak hayatın sonu değil. Her insan kilo vermeyi başaramaz. Bu yüzden kilolarınızla barışık yaşayın. Sizi güzel gösterecek kıyafetler tercih edin ve kafanıza çok takmayın.

En iyi zayıflama yolu şişmanlamamaktır
Eğer şişman görünmek istemiyorsanız kendinize dikkat etmelisiniz. Zayıflamak zor bir adımdır. Bu yüzden kilo almamaya bakın ve formunuzu koruyun.

Zayıflamak için kendinize inanın
İlk önce kendinize inanın. Sonra yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Ama bu liste pazartesi başlayacağımla değil hemen o gün başlamanız gereken bir liste olsun.

Ekmek yemeyi bırakın
Kilo olayında en fazla sıkıntılardan birisi ise karbonhidratlı yiyeceklerin tüketimidir. Birçok ülke ekmek kullanmamakta ve sadece ana yemeği tüketmektedir. Sizde buna alışmaya çalışın.

Çok yağlı etlerden kaçının
Yağı az olan yiyecekleri tercih edin. Özellikle az yağlı etleri yemeye özen gösterin.

Azı benimseyin her zaman çok istemeyin
Gün içinde çok fazla öğün yemeniz en güzel kilo verme yollarından birisidir. Gün içinde 5 öğün yemek yiyin ama az yiyin. Az yiyerek hem kilo almayın çok öğün yiyerek de metabolizmanızı hep çalıştırın.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »