SON YAYINLAR
latest

Fazlalıklarınızdan Kurtulun

Fazla kilolardan kurtulmak için öncelikle dolaplarımızdaki fazlalıklarımız atmalıyız. Bu fazlalıkları atmalıyız ki vücuttaki fazlalıkları atmak kolay olsun. Dolaplarımızda, tam yağlı ürünler yerine light ürünleri tercih etmeliyiz. Beyaz ekmek yerine tam tahıl ekmek tüketilmelidir. Sabah  kahvaltısını asla ve asla atlamamak gerekir. Günün en güzel öğünlerinden bir tanesidir. Sofradan tok kalkılmamalıdır, çünkü ara öğünlerde yiyebileceğimiz yiyeceklere de yer kalmalıdır. Bağırsaklarımızı hızlandıracak , boşaltım yaparak  fazlalıklarımızı kolayca atabilmemiz için ,kuru incir, erik ve kuru kayısı çokça tercih edilmelidir.

Diyetisyenlerin yaptıkları, diyet listelerinde de bunlara fazlasıyla dikkat edilir. Diyet programları hazırlanırken kişinin boyu ve kilosu arasındaki ilişkiye de dikkat edilir ve ona göre diyet listesi oluşturulur. Fazlalıklarımızı atmamızın bir diğer yolu da düzenli ve sürekli olarak egzersiz yapmaktan geçer. Yapılan egzersizler onucu kaloriler kaybederiz ve vücuttaki mikropları ter yoluyla atarız.Bol miktarda içtiğimiz sular vücüdu çalıştırır.

Metabolizması yavaş çalışan kişiler daha çok kilo alır ve fazlalıklarını vermekte çok zorlanırlar. Kişinin düzenli bir uykuya sahip olması demek düzenli çalışan bir vücut kazanması anlamına gelir. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Metabolizmamız ne kadar çok hızlı çalışırsa o kadar çabuk fazlalıklarımızı atarız.Her öğünde az miktarda her şeyi yiyerek, her sebze ve meyvenin vitaminini alarak sağlıklı bir şekilde zayıflamak vücudu yormaz ve istenilen düzeyde fazlalıklarımızı atmamıza yardımcı olacaktır.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »