SON YAYINLAR
latest

Hardline Kgt 1000 Gr Kullanımı

Yag dokusundan uzak kas kütlesi, protein sentezi artışı, fazladan güç ve kuvvet isteyen bir çok kişinin ekstra kullandıgı takviye bir üründür kreatin. Dogal yollar ile vücut tarafından üretilen kreatin seviyesi ortalama 100-120 gram civarıdır. Kreatin,kas dokularında yüzde 97 oranında bulunur. Geriye kalan yüzde 3 lük miktar ise kalp ve beyin gibi organlarda yer alır. 


Kreatin kullanımı antremanlar sırasında vücuda ekstra enerji verip zindelik saglar, bu sayede fazla tekrarlar yapılarak kas büyümesine olanak saglar. 

Hem kreatin, hem de glutamin özelligini bir arada karşılayan Hardline Kgt 1000 Gr, antreman öncesi ve sonrası kullanılan gelişmiş bir performans arttırıcı suplement ürünüdür. 

Glutamin özelligi sayesinde antreman sırasında yıkılan kasların onarımında görev alır. Ayrıca içerisinde bulunan ve dünya bazında bir çok enerji içeceginin ham maddesi konumunda olan taurin ekstra bir özelligidir. 

Bol seviyede kreatin monohidrat ve glutamin miktarı sebebi ile suplement piyasasının en çok satılan ürünleri arasındadır. Sıfır yag oranı ile istenmeyen yag oranının önüne geçtigi gibi 22 gram lık karbonhidrat miktarı sayesinde günlük açıgın bir kısmını karşılar. Hardline kgt, servis başı 35 gram şeklinde su ile tüketilmelidir. Hardline kgt, 1000 gram olup toplam servis miktarı 27 dir. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »