SON YAYINLAR
latest

Hardline Hipro Iso Whey 1400 Gr Protein Tozu

Kasların onarımı ve kendini yenilemesi ne kadar gerekli ise, yine aynı şekilde kasların büyüme ve gelişmesi için vücudun protein ihtiyacını karşılanmasıda büyük önem taşımaktadır.Profesyonel sporcular çogu zaman kas gelişimleri için kaliteli proteinleri tercih ederler. Yedigimiz tüm besinlerde protein bulunmaktadır fakat kaliteli ve saf protein bulunduran gıdalar çok azdır. 



Peki kaliteli protein hangi besinlerde bulunur ? 

Peynir,süt,yumurta,kırmızı et, beyaz et ve balık gibi besinlerden alınan kaliteli proteinler, adı üzerinde kaliteli kas dokusu yaratmak için en etkili yöntemler arasındadır. Bir çok sporcu maddi bütçeleri izin vermedigi için yada her gün et,balık gibi gıdalar tüketmek istemedikleri için dışarıdan ek protein tozu takviyeleri kullanarak vücudun protein ihtiyacını karşılarlar. 

Son zamanlarda hardline firması tarafından sporcuların protein ihtiyacını karşılamak için geliştirdigi Hardline Hipro Iso Whey 1400 Gr Protein Tozu,yüksek oranda saflık derecesine sahip düşük kalorili protein takviyesidir. 

Glutamin ve bcaa miktarı ile günlük enerji ve amino asit miktarını karşılamaktadır. Saf bir içerige sahip olması nedeni ile kasların protein ihtiyacı hızlı bir şekilde saglanır. Hiprı ıso whey protein tozu, yag oranı düşük bir ürün olması nedeni ile definasyon dönemlerinde sporcular tarafından sıkça tercih edilmektedir. 

Çok zengin bir içerige sahip olması nedeni ile yeni başlayan sporculara önerilmemektedir. Orta ve ileri seviye sporcuların kullanımına uygun olmakla birlikte antremanlardan önce ve sonra tüketilmesi gerekmektedir. 1 servisinde 24 gram saf protein miktarı ile sporcuların günlük protein ihtiyacını karşılamaktadır.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »