SON YAYINLAR
latest

Hardline Progainer 1406 Gr İnceleme Detayları

Gün içerisinde vücudun gerek duydugu karbonhidrat miktarının alımı, kaslarda bulunan proteinlerin enerji olarak kullanılmasının önüne geçer. Düşük karbonhidrat miktarı ile vücudun beslenmesi sonucu, kaslarda depolanan proteinler devreye girerek enerji oluşturmaya başlar. 

Sporcular antremanlarda yüksek miktarda enerjiye gerek duyar. Enerji,yi saglayan ise karbonhidratlardır. Yeteri kadar karbonhidrat alınamaması sebebi ile dogal olarak enerji seviyesi minumuna inecegi gibi antreman kalitesininde düşmesi olagan sonuç olacaktır. 

Egzersiz öncesi sporcuların yüksek miktarda karbonhidrat tüketimine gitmeleri dogal olarak glikojen depolarını optimize eder. Özellikle egzersizlerden 2-4 saat dilimi öncesi karbonhidrat yönünden zengin gıdalar tüketilmelidir. Dogal yollar ile beslenerek yeteri kadar karbonhidrat alamayıp vücuda istenilen enerjiyi saglayamayan sporcular dışarıdan suplement takviyeleri alarak kullanabilirler. 

Yogun fiziksel antremanlar için karbonhidrat miktarını arttırmada başarılı ve egzersiz sonrası vücudun toparlanmasına yardımcı olan Hardline Progainer 1406 Gr, sporcuların enerji seviyesini yükselten en iyi suplementler arasındadır. En kaliteli protein oranını içerisinde barındıran progainer 1406 gr, özellikle kas gelişimi için en çok gerek duyulan proteinlerin saglanmasında etkilidir. 

Bir çok içecegin ham maddesi konumunda bulunan ve enerji seviyesini maksimun noktalara taşıyan taurin adlı amino asit çeşidi ekstra olarak bulundurmaktadır.Servis başına 1.5 gr lık düşük yag oranı ile yaglanmanın oluşmasını önler. 

Servis başına 151 gr karbonhidrat degeri ile fiziksel aktivitelerde gerekli olan açıgı tamamlar.Koruyucu madde ve guluten gibi maddelerin olmaması ve helal sertifikalı bir ürün oluşu kullanım tercihini arttırmıştır. 

Aspartam maddesi içermemesi ve aramo çeşitliligi sebebi ile en çok tavsiye edilen gainer markaları arasındadır. Mide,de şişlik ve hazım sorunlarına kesinlikle yol açmaması nedeni ile piyasada en çok satılan gainer ürünlerin arasında ilk sırada gelmektedir. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »