SON YAYINLAR
latest

Kilo Almak İçin Protein Tozu Kullanın

Zayıf görünümünden şikayet eden ve günlük tükettiği besinlerde seçiciliğe giderek kilo almakta zorlanan bireyler farklı alternatif yolları ararlar. Protein tozu kullanımı bir besin takviyesidir aslında. Canlıların yapı taşları olarak bilinen proteinler, günlük hayatta,zayıf yada şişman her bireyin kullanması gereken bir besin takviyesidir. Tüketilen besinlerin yanında kullanılan protein tozlarının kilo almaya yardımcı etkisibilinmektedir. Özellikle yoğun iş temposu ve spor ile ugrasan bireyler günlük hayatlarındaki enerji ve protein desteklerini bu alternatif ürünlerden alırlar. Hiç spor yapmayan ve ev de zaman geçiren bireylerin kullanımıda son derece uygundur.  Kilo aldıran protein tozları günlük protein oranının yüzde 80 i kadardır. Karbonhidrat oranı ise 15-20 gram olmakla beraber sağlıklı beslenerek kilo almaya yardımcı etkisi  olduğundan kullanılmaktadır.


Protein Tozlarının Kilo Aldırıcı Etkisi

İnternet ve çeşitli mağazalardan satın alabiliceginiz protein tozları kutu üzerinde bulunan prosedürlere uyulmadan kullanıldığında göbek çevresinde yağlanmalar meydana getirebilmektedir. Kilo aldıran protein tozları çeşitli egzersizler ile birlikte kullanıldığında hem kas kütlesi hemde kilo artışı sağlamaktadır. Mantıklı ve sistemli olarak fit bir vücuda sahip olmak için doğru olan hem kas yapmak hemde kilo artışı sağlamaktır zaten. En doğru olanı kas kütlesini arttırıp,kilo artışı ile eşitlemek için protein tozları spor dan önce yada sonra kullanılmalıdır. Spor yapılmadan kullanılan protein tozları ileri ki evlerede vücutta yağlanmalara sebeb olmaktadır.

Protein Tozları Nasıl Kullanılır

Kilo aldırma etkisine sahip protein tozları genelde paket üzerinde yazan açıklamalarda günde 3 ölçek olarak tarif edilir. Protein tozu süt yada su ile shaker da karıştırılarak sıvı kıvama getirilerek içilir. Sabah,ögle ve gece yatarken kullanılması gereken protein tozları her bir öğünde 1 ölçek alınması doğru olacaktır. Gece uyumadan önce alınan protein tozları, siz uyuduğunuz zaman vücudun salgıladığı büyüme hormonu ile bütünleşerek farklı bir etki gösterecektir. Uyku sırasında hareket etmediğiniz için kilo kaybı yaşamıyacagınızı düşünebilirsiniz fakat iç organlarınız büyük bir hızla çalışmaya devam ettiği için kalori kaybetmeye devam edersiniz. Uyku sırasında kullanılan protein tozlarının etkisi bu yüzden önemlidir. Özellikle sabahları geç kahvaltı yapan bireyler, bir bardak protein tozu tüketerek, kahvaltının vermiş olduğu vitamin,protein ve mineralleri size sağlayacaktır.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »