SON YAYINLAR
latest

Hardline Progainer 3000 Gr İle Saglıklı Kas Hacmi

Vücut geliştirme sporu ile ugraşan tüm sporcular beslenmelerine son derece dikkat eder. Düzenli ve dogru beslenme olmadan kas hacmi saglanmaz. Bol karbonhidratlı besinlerin tüketimine gitmek, besinler yolu ile alınan karbonhidratları kasa dönüştürmenin bir yoludur. 

Baklagiller familyasından olan kuru fasulye,nohut,mercimek gibi gıdalar bol miktarda karbonhidrat içerir. Yine ayrıca pirinç,bulgur pilavı ve makarna gibi besinler sporcuların hacim yapmak için tükettigi ilk sıradaki besinler arasındadır. 

Düzenli beslenilip yüksel kalorili besinler alınmakta güçlük çekildigi durumlarda ekstra karbonhidrat destegi sunan gainer ürünleri tercih edilir. Düzensiz beslenme sonrası vücuda alınamayan karbonhidrat miktarını karşılamak için Hardline Progainer 3000 Gr kullanılarak, ekstra protein destegide karşılanır. 

Yüksek oranda karbonhidrat ve protein içermesi bakımından tercih edilen ürün olan progainer 3000 gr, ek olarak sundugu glutamin destegi ile sporcuların tercih ettigi gainer,ler arasındadır. 

Her servisinde 250 mg kreatin monohidrat ve 6960 mg bcaa gibi amino asit çeşitleri sayesinde vücuda her açıdan destek saglar. Aspartam içermemesi ve aroma çeşitliligi ile öner çıkan bir gainer üründür. 

Zengin oranda vitamin ve amino destegi destegi sunan progainer 3000 gr, bu açıdan vücuda ekstra enerji ve direnç kazandırır. Başlangıç, orta seviye ve ileri seviye tüm sporcular için kullanılan progainer 3000 gr, sabah,ögle ve aksam olmak üzere ögün aralarında tüketilir.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »