SON YAYINLAR
latest

Nutrade Glutamine ve Premium Protein Tozu İncelemesi

Sağlıklı bir şekilde beslenmemize dikkat etmek ve egzersizlerimizi doğru bir şekilde yapmak bize kas genişlemesi olarak geri dönecektir. Bu konuda supplement kullanmak doğru bir şekilde gerçekleştirildiğinde oldukça faydalı olmaktadır. 


Vücutta bulunan bazı amino asitler vücut tarafından üretilse de ağır antrenmanlar sonrasında depolanmış olan bu amino asitler yetersiz kalabilmektedir. Örnek olarak glutamin vücut tarafından üretilse de antrenman sonrasında yeterli miktarda salgılanmaz ve büyüme hormonlarını harekete geçirmezse kas gelişimi istenildiği gibi olmayan bilmektedir. Böyle bir durum ile karşılaşmamak için takviye olarak Nutrade L-Glutamine kullanılabilir. İçeriğinde 5000mg glutamin bulunmaktadır. Bu oran sizin gün içerisinde ihtiyacınız olan glutamini karşılamaktadır. Antrenman sonrasında hemen kullanarak büyüme hormonunun sağlıklı ve yeterli bir şekilde salgılanmasını sağlayabilirsiniz. Toz formunda bulunması da vücut tarafından hızlı bir şekilde emilerek kana karışması için oldukça önemli bir detaydır. Aşırı dozlarda kullanılmaması gerekir. Çok yüksek oranlarda kullanıldığında karaciğere zararı olabilmektedir.

Kaslarınızın ihtiyacı olan proteini supplementler sayesinde rahat bir şekilde karşılayabilirsiniz. Doğal besinler ile protein ihtiyacınızı karşılamak istediğinizde hem çok yemek yemeniz gerekir hem bunun için zaman ayırmanız gerekir hem de bu size maddi olarak da bir yük getirecektir. Bunu yerine protein tozu kullanarak rahat bir şekilde kaslarınızın ihtiyacı olan proteini sağlayabilir ve kas kütlenizin gelişmesini sağlayabilirsiniz. Nutrade Premium Protein whey protein özelliğine sahip ve Alman menşeli protein tozu supplementidir. Whey protein içeriği sayesinde kana hızlı karışan protein takviyesi alarak özellikle antrenman sonrasın ihtiyacınız olan proteinin kısa sürede kanınıza karışmasını ve kaslarınıza enerji olarak gitmesini sağlayabilirsiniz. Nutrade premium protein tozu içeriğinde aynı zamanda 4.90 gram BCAA ve 4.50 gam glutamin amino asitlerini de barındırarak bu amino asitleri de takviye olarak almanızı sağlamaktadır.

Bilindiği gibi testosteron hormonu vücudumuzda büyüme hızımızı artırmaktadır. Bu nedenle de vücut geliştirmek isteyen ileri seviye sporcular kas kütlelerini daha da çok artırmak için supplement kullanmaktadır. Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar bu kapsüller kullanılabilmektedir ancak gelen olarak ileri seviye sporcularda daha sık tercih edildiği görülmektedir. Aynı şekilde arjinin büyüme hormonunun salgılanması ve kasların büyümesi için oldukça önemli bir yere sahiptir. Arjinin besinlerden alınabilmektedir. Tabi ki besinler ile alınan arjinin belirli bir seviyede olmakta ve beslenme ile alınması için besinlerinde doğal olması gerekmektedir. Sporcular kas kütlelerini daha çok geliştirmek için supplement kullanarak bunu sağlamaktadır. Nutrade T-Alpha içeriğinde testosteron seviyesini yükseltmek için tribulus içermektedir. Aynı zamanda arjininde içererek büyümenin sağlanması için gerekli görevi görür. İçeriğinde 120 adet kapsül bulunmaktadır. Günde iki defa kullanılabilmektedir. Böylelikle ürün iki ay boyunca büyüme hormonunu yükseltmek için sizlere takviyede bulunmaktadır. Growth Hormone yani büyüme hormonu üretimi için bu ürünü tercih edebilirsiniz. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »