SON YAYINLAR
latest

Cilt Lekeleri İcin Etkili Maya ve Karbonat Maskesi

Karbonat doğal bir madde değildir ancak içerdiği bileşenler cilt sağlığı konusunda zararlı olmadığından doğal maskeler içinde sıkça kullanılır. Karbonat içeren maskelerde karbonat ölü hücrelerin ciltten atılmasını ve yeni hücre oluşumunun hızlanmasını sağlar.
Cilt lekelerini iyileşmesi derken aslında olması gereken doğal tedavi bu şekilde olmalıdır. Yani eski ve ölü hücrelerin vücuttan uzaklaştırılıp onun yerine, yeni genç hücrelerin oluşmasını sağlayarak ciltteki lekelerin uzaklaşmasını sağlamak. Bununla birlikte kabarıklık, sivilce ve aknelere karşı da karbonat oldukça güçlü bir bileşendir. Lekesiz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için ihtiyacınız olan tek şey, karbonat maske tarifini nizami bir şekilde uygulamak olacaktır

Malzemeler

. 1 çay kaşığı karbonat
. 1 çay kaşığı maya
. 10 damla su

Karbonat Maskesi Hazırlanışı 

. Karbonat ve maya,yı 10 damla su ile ıslatın ve iyice karıştırın. Elde ettiğiniz bu karışımı cildinizde bulunan lekelerin üzerine uygulayın.
. Maskenin 15 dakika boyunca yüzünüzde kalmasını sağlayın. Süre sonunda su ile durulayarak maskeyi çıkartın
. Bu maskedeki karbonat, ciltteki lekelerin zamanla azalıp kaybolmasını sağlarken; maya ise gözeneklerin temizlenmesini ve buna bağlı olarak siyah noktalarınızın da belirli oranda azalmasına yardımcı olabilir.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »