SON YAYINLAR
latest

Bal Maskesi İle Daha Parlak Ciltler

Bal sayesinde cildiniz yumuşayacak ve pürüzsüz bir hal alacak. Doğal bir yol olduğu için de çoğu kişinin tercihi olacağından şüphemiz yok!

. Balı yüz ve boynun bölgenize sade bir şekilde uygulayabilirsiniz. Bal, cildinizde yaklaşık 10 dakika kadar kaldıktan sonra soğuk su ile durulayarak balı akıtın. Bu uygulamayı her gün günlük olarak uygularsanız yumuşak bir cilde sahip olmak sizin için kaçınılmaz olacak.

. Yumurta beyazı ve balın karışımından oluşan bu maske sayesinde cildiniz pürüzsüz bir hal alacak. Hazırladığınız bal ve yumurta akı karışımını yüzünüze hafifçe uygulayın. 20 dakika süre ile bu karışımın yüzünüzde kalmasını sağlayın. Süre sonunda soğuk su ile durulayarak maskeyi çıkarabilirsiniz. Bu uygulamada yumurta akı kokusundan rahatsız olursanız, maskeyi çıkardıktan sonra sabunla yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Maskeyi haftada iki defa uygulamanızı öneririz.

. 2 çay kaşığı toz tarçın ile 4 çay kaşığı balı iyice karıştırın. Bu karışım sonucu kalın ve katı bir kıvamda maske elde etmiş olacaksınız. Maskeyi her gece yatmadan önce yüzünüze masaj yardımı ile sürün ve bu şekilde uyuyun. Sabah kalktığınızda ılık su ile yüzünüzü yıkayarak maskeyi çıkarın. Bu işlemi haftada bir kez uyguladığınız takdirde yumuşak, pütürsüz ve dengeli bir cilde sahip olabilirsiniz.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »