SON YAYINLAR
latest

Cilt Dostu Bioderma Ürünlerini Kesfet

Fransa merkezli dermokozmetik bir marka olan Bioderma dermatoloji ve biyoloji uzmanlarının formülleri ile cilde dost geliştirilmiş ve dünya çapında en çok tercih edilen markalar arasında yerini almıştır. Her cildin ihtiyacına yönelik geliştirdiği ürün yelpazesini Dermokozmetika üzerinden inceleyebilirsiniz.


Kendini sürekli yenileyen Bioderma sadece cilt bakım yelpazesiyle kalmayıp Bioderma Node serisini çıkartarak saç ve saçlı deri bakım ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmuştur. Bunun yanı sıra Bioderma ABCDerm serisi ile anne-bebek ürünlerini formüle ederek hassas bebek cildine fayda sağlayan ve bakımını tamamlayan ürünler de geliştirmiştir.

Bioderma Markasının Popüler Serileri

. Bioderma Sensibio - Hassas Cilt Serisi

Bioderma Sebium - Yağlı Cilt Serisi

. Bioderma Atoderm - Atopik Cilt Serisi

. Bioderma White Objective - Lekeli Cilt Serisi

Bioderma Photoderm - Güneş Serisi

Bioderma Sebium ile Yaglanma Kontrol Altında

Yağlı, sivilceli ve gözenekli ciltler için geliştirilmiş Bioderma Sebium serisi günlük ve haftalık bakım ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlıyor. Bu seride makyaj temizleme suyu, yüz temizleme jeli, tonik, nemlendirici, matlaştırıcı bakım kremi ve daha fazla ürün seçeneğini bulabilirsiniz. Serisinin öne çıkan ürünleri arasında yer alan Bioderma Sebium Foaming Gel, cildi yağ, kir ve makyaj kalıntılarından arındırmaya yardımcı olur. Sabun içermeyen formülü cildi kurutmadan temizler. Cildin yağ ve nem seviyesini dengelemeyi sağlar.

Cildinizde yağlanma ve parlama problemi yaşıyorsanız Bioderma Sebium Mat Control matlaştırıcı bakım kremini tercih edebilirsiniz. Yağ emici kapsülleri sayesinde cildinizdeki yağlanmayı kontrol altına alır ve mat bir görünüm kazandırır. Birkaç dakika bekledikten sonra dilerseniz mineral makyaj uygulaması yapabilirsiniz.

Bioderma White Objective ile İstenmeyen Cilt Lekelerine Son!

Cilt lekesinin en önemli sebebi güneş ışınlarına fazla maruz kalmaktır. Bunun yanı sıra yaşlılık lekesi, doğum sonrası oluşan kele, akne ve sivilce lekeleri gibi birçok çeşide sahiptir. Şunu söylemek gerekir ki leke sabır ve zaman isteyen cilt problemlerinden biridir. Ciltteki kahverengi lekelerin açılması ve yok denebilecek kıvama gelmesi için leke ürünlerinin düzenli olarak kullanılması ve bu sırada güneşe fazla maruz kalınmaması gerekir. Gündüzleri yüksek koruma faktörlü güneş kremi ile birlikte kullanılması tavsiye edilmektedir.

Bioderma White Objective leke kremi, formülündeki C vitamini sayesinde cildi aydınlatmaya ve renk eşitsizliğini gidermeye yardımcı olur. Güneş koruyucu özelliği ile cildi çevresel faktörlere ve güneş ışınlarına karşı koruma sağlar. Etkili bir sonuç için geceleri Bioderma White Objective Serum leke serumu ile birlikte kullanılması tavsiye ediliyor.

Bioderma ürünlerini incelemek ve cilt bakım rutininizi oluşturmak için Dermokozmetika.com adresini ziyaret edebilir, uygun fiyat ve hediyeni sen seç imkanıyla siparişinizi oluşturabilirsiniz.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »