SON YAYINLAR
latest

Wefood Yulaf Ezmesi ve Glutensiz Un Çeşitleri

 

Demir magnezyum ve çinko mineralleri bakımından zengin bir ürün olan yulaf ezmesi özellikle diyet yapanlar tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Tamamen organik bir şekilde elde edilen bu ürünün içerisinde herhangi bir GDO maddesi bulunmamaktadır. Ayrıca sadece yulaf ezmesi değil Wefood ürünlerinin tamamı hijyen ve dayanıklılık sertifikasına sahip ürünlerdir. Bu ürün özellikle süt ve yoğurt ile kullanımı önerilmektedir. Ancak sade olarak da tüketilebilmektedir.

Ezme grubunda ki tüm ürünlerde olduğu gibi bu üründe 300 gram olarak özel bir şekilde ambalajlanıp satılmaktadır. Wefood yulaf ezmesi son zamanlarda sıklıkla tercih edilen bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu durumun oluşmasında Wefood yulaf ezmesinin hem lezzetli hem de sağlıklı bir ürün olmasından kaynaklanmaktadır.


Wefood Yulaf Unu

Yulaf tahıllarından elde edilen yulaf unu glütensiz olarak paketlenmektedir. İçerisinden sadece glüten değil herhangi bir katkı maddesi de bulunmamaktadır. Wefood unları tamamen organik bir şekilde üretildiğinden dolayı besin değeri diğer unlar ile kıyaslandığından daha yüksektir. Bu nedenle içerisinde ki lif miktarı da oldukça fazladır. Özellikle sporcular tarafından tüketilmekte olup sindirim sistemi bozuklarında da kullanılması tavsiye edilmektedir. Wefood glutensiz ürünleriyle de her zaman ön plana çıkmaktadır.


Wefood Glütensiz Unlar

Wefood markası adı altında yüzde yüz glütensiz olarak üretilen çok sayıda glütensiz un çeşidi bulunmaktadır. Bu glütensiz unlar genel olarak, Badem unu, Hindistan cevizi unu, fındık unu, karabuğday unu, pirinç unu, nohut unu olarak karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca son zamanlarda en çok satılan ürünlerden olan satılan keçiboynuzu unu bulunmaktadır. Bu unlar tamamen kemdi hammaddesinden üretilmekte olup besin değerini düşürücü etkenlerden uzak durularak işlenmektedir. Genel olarak cam kavanozlarda sağlıklı bir şekilde satışa sunulmaktadır.


Wefood Glütensiz ürünler Nasıl Yapılıyor?

Wefood unlarda kullanılan besinler organik tarım sertifikalı ürünlerdir. Yani besinlerin üretiminde herhangi zirai ilaçlar kullanmamıştır. Bu ürünlerden un oluşturulurken de herhangi bir şekilde ürünler ısıl işleme sokulmamaktadır. Bu sayede ürünlerin doğallığı korunmaktadır. Tüm besinler ilk olarak taş değirmenlerde un halini alana kadar öğütülmektedir. Daha sonrasında ise herhangi ek işlem olmadan paketlenip raflarda sergilenmektedir.

« ÖNCEKİ
SONRAKİ »