SON YAYINLAR
latest

Göbek Eritme Yöntemleri


Göbeğiniz mi var? Güzel bir görünüş yakalamak mı istiyorsunuz? O zaman bu konuyu iyi takip edin. Size 8 adım da göbekten kurtulmanın püf noktaları hakkında bilgileri şimdi sunacağız. Ama kilo vermeye başlamadan önce kendinizi buna hazır hissetmeli ve inanmalısınız. Şimdi takip edeceğiniz 8 adım ile göbekten kurtulma yolları hakkında bilgi vermeye başlayabiliriz.

1) İlk önce öğününüze dikkat edin. Günlük olarak 3 adet ana öğünü kesinlikle yapın. En az 3 öğün meyveden oluşan ara öğün yaparak açlığınızı gidermeyi de unutmayın. Tam tahıllı yiyecekler ile beraber proteini bol olan yiyeceklere yönelin.

2) Çok yememek için acıkmayı beklemeyin. Gün içinde ara ara yemek yiyin ve bu çok aşırı olmamasına özen gösterin. Çay ile beraber ara yemekleri yemeniz tavsiye edilir.

3) Sabah kahvaltısından sonra limonu sıcak suya sıkacak için. Bu metabolizmanızı hızlandıracak bir yardımcıdır.

4) Ekmek yemeyi azaltın. Tercihen kepekli ekmek tüketin. Ayrıca yulaf türü yiyecekleri de aşırı olmamak şartıyla tüketebilirsiniz.

5) Gün içinde atıştırmalık olarak meyve tercih edin. Şeker türü yiyeceklerden uzak durun. Özellikle abur cubur türü yiyeceklerden uzak durun.

6) Yemeklerde az tuzlu yemeye alışın.

7) Yavaş yemek yemeyi şart olarak edinin. Vücudunuz yemeyi daha rahat sindirmesi için zaman ayırmış olursunuz.

8) Yemek yerken, aşırı yememeye çalışın. Porsiyonlarınıza dikkat edin ve ufak tabağı kendinize şart edinin.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »