SON YAYINLAR
latest

Kış Çayı İle Kilo Verin

Kilo vermek için uygulanan diyetlere ek olarak tavsiye edilen bitki çayları doğal olmasıyla tüketilmesinden zarar görmeyeceğiniz zayıflama yöntemleri arasında yer alıyor. Sağlığınızı kötü olarak etkilemeden, zayıflatıcı haplara ihtiyaç duymadan, bitkisel çayların yardımını alarak istediğiniz vücut ölçülerine ulaşmanız kolay hale gelecektir.



Bölgesel kiloları yakma, göbek eritme, basen eritme için bitkisel zayıflama çayı kullanabilmektesiniz. Gün içerisinde tükettiğiniz besinlerin kalorisine dikkat etmekle işe başlamalı, yağlı besinler tüketmeyerek yağların depolanmasını engellemeli, kilo vermenizde etkili olacak bitkisel çaylardan destek almalısınız. Zencefil gibi bitkiler kullanarak vücuda giren zararlı toksinler atılarak, kalıcı ve hızlı kilo vermek mümkün olacaktır.

Malzemeler
-Avokado yaprağı
-2 ile 3 yaprak ıhlamur
-2 ile 3 yaprak mate
-Yarım tatlı kaşığını geçmeyecek yeşil çay
-Taze Zencefil (iri kıyılmış)
-1 dilim limon (ince dilim)

Kış Çayı Hazırlanışı
-Sıcak su kaynatılarak bardağa alınır,
-Tüm malzemeler sıcak su olan bardağın içerisine alınır,
-5 dakika boyunca çayın demlenmesi beklenir,
-Ilımaya başlayan kış çayınıza bir dilim limon atılır, şeker eklenmez.

Kıs çayı ile kilo verin! Günümüzde herkes tarafından zayıflamada yararı bilinen mate yaprağı, kan dolaşımını hızlandırıcı etkiye sahiptir. Bu sayede zayıflamanız kolay olacaktır. Sindirim sistemini düzenlemektedir. Diyette olan kişiler yağlı yiyecekler tüketmemelidir. Ancak yağlı bir besin yediğinizde mate yaprağı olan kış çayını içtiğinizde yağlar vücuda giremeden atılacaktır. Sağlıklı beslenerek, doğal yöntemler kullanarak kilo vermek tüm diyetisyenlerin önerdikleri yöntemler arasındadır. Bitki yaprakları kullanılarak tüketilen çaylar, yağ yakma özellikleri sayesinde vücutta biriken yağları yakarak, zayıflamaya yardımcı olmaktadırlar. Hazırlanan kış çayı günlük olarak 2 ile 3 bardak olarak tüketilebilir. Daha fazla içilmemesi yararlı olacaktır. Yapraklarının demlenmesi çayın vücuttaki etkisinin daha iyi olmasını sağlayacaktır.

Tek başına bitki çayları zayıflamada istenilen etkiyi yaratmayacaktır. Bu nedenle kilo vermek isteyenler zayıflamak için kıs çayı gibi bitkisel çayları tüketmelerinin yanı sıra yedikleri besinlere de dikkat etmelidirler. Diyet yemekleri yemeye özen göstererek, kalorisi az olan besinler tüketmelidirler. Metabolizmayı hızlandırarak kolay bir şekilde yağ yakılmasını sağlayan kış çayını tercih edebilirsiniz.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »