SON YAYINLAR
latest

15 Günde 2 Kilo Verdiren Diyet Programı İle Zayıflayın

Hemen her sitede birçok şok diyetle karşılaşıyoruz kısa sürede hızlı bir şekilde kilo verdiren diyet programları hızlı bir şekilde kilo verdirse de uzun vadede verilen kiloların geri alınması kaçılmaz değildir. Üstelik sağlık açısından oldukça fazla zararları olduğu belirtilen bu diyet listeleri bazı hastalıkları da bazen yanında getirmektedir. Uzmanlarında önermediği bu diyet listeleri yerine uzun vadede daha kalıcı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek hem sağlığınız açısından hem de daha kalıcı kilo vermeniz mümkün olur. Bunun için 15 günde 2 kilo verdiren diyet programı ile zayıflayın ve daha sağlıklı kilo verin.

15 Günde 2 Kilo Verdiren Diyet Listesi

15 gün boyunca kahvaltınız aşagıda verilen liste gibi olacaktır

Kahvaltı;

1) 5 tane yeşil ve siyah zeytin karışık
2) İstediğiniz bir tür yağsız peynir tercih edebilirsiniz.
3) Dereotu, nane ve maydanoz kanı ve vücudu temizler zayıflamaya yardım eder.
4) Domates, salatalık özellikle yeşil biber.
5) 1 dilim kızarmış kepekli çavdar ekmeği.
6) 1 tatlı kaşığı reçel
7) Çay, kahve şekersiz içilecek.


15 günde 2 kilo verdiren diyet programı ile zayıflayın ve sağlıklı bir görünüme sahip olun bunun için kahvaltıdan sonra ve öğle yemeklerinden sonra ara öğünler alınmalı.

Ara öğün: 1 adet meyve veya bir avuç kuruyemiş in yanında muhakkak süt grubundan bir şey yenilmeli bunlar özellikle süt içmek iyi olabilir. Sebebi meyvedeki şeker oranının yağ olmaması.

Öğle yemeği;

Öğle yemeği için özelikle beslenme ağırlığınızı bu öğüne ayırın ve akşam için daha hafif yiyecekler yemek iyi olur. Öğle yemekleri daha çok proteinin olduğu besinler alınabilir 15 günde 2 kilo verdiren diyet programı ile zayıflayın bunun için iştah kesen ve tok tutma özelliği bulunan 1 dilim çavdar ekmeği yemek hakkınız olacaktır. 

1) Haşlanmış veya ızgara tavuk, bol yeşillikli salata ve ayran
2) Izgara balık ve salata
3) Ton balıklı salata
4) Yumurtalı menemen ve ayran.
5) Simit yanında süt veya ayran

Akşam yemeği 

1) Sebze yemeği özellikle daha az kalorisi sebzeler pırasa ve lahana gibi sebzeler
2) Bulgur pilavı ve 1 bardak ayran
3) Haşlanmış makarna 100 ml yoğurt.
4) Yeşil mercimek yemeği
5) Kabak dolması veya patlıcan dolması.
6) Havuç, kabak yoğurtlaması.


Bu öğünde daha hafif yiyecekler yiyerek sindirimi daha kolay yaparak kilo vermeniz daha rahat olacaktır. Akşam yemeğinden sonra 1 fincan limonlu yeşil çay içmek yağ yakmanızı hızlandırarak 15 günde 2 kilo verdiren diyet programı ile zayıflayın ve hayal etmiş olduğunuz görüntüye fiziğe sahip olunabilir ancak onun için sadece diyet yapmak yetmez bunun yanında sporla diyetinizi takviye yapmalısınız.

Yukarıda açıkladıgımız diyet sürecinden sonra verdiğiniz kiloyu korumak için hayatımıza sporu almadığı sürece vücutta sıkılaşma ve incelme meydana gelmeyecektir ve zayıf bir görüntü elde edemeyeceksiniz.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »