SON YAYINLAR
latest

Selülit Giderici Yaglar Hangileridir

Selülit, özellikle dış görünümüne özen gösteren ve yazın plaj'da bu sorun dolayısı ile rahat haraket edemeyen bayanların en büyük sorunudur. Selülit giderici yaglar ile bu sorunu kısa bir sürede ortadan kaldırmak mümkün. Bahsedecegimiz bu yaglar, yüz yıllardır dogal tedavi yöntemlerinde kullanıldıgı gibi, şimdi ise selülit giderici yaglar olarak olarak karşımıza çıkmaktadır.



Hangi Yaglar Selülit Gidericidir

Susam Yagı: Selülitleri giderici etkisi ile bilinen susam yagı aynı zamanda, selülit sonrası onarılan bölgeyi sıkılaştırması ile adından söz ettirir. Günlük,belirlenen saattlerde hassas böyleye 15 dakika boyunca masaj yapılarak uygulanan susam yagı, 1 saatlik aradan sonra temizlenerek vücuttan arındırılmalıdır. Birkaç ay düzenli olarak kullanılan susam yagı ile selülitli bölgede iyileşme ortaya çıkacaktır

Üzüm Çekirdegi Yagı: 
Deri bölgesini canlandırıcı özelligi ile bilinen susam yagı, selülitli bölgeye uygulandıgında mükemmel sonuçlar ortaya çıkartır. Hafta'da 3 defa selülitli bölgeye masaj yaparak uygulanması önerilmektedir

Limon Yagı: Selülitli hassas deri'de ki yagların yakılmasını gerçekleştiren limon yagı, zeytinyagı ile beraberinde kullanılması önerilmektedir. Selülitli bölgeye masaj yaparak uygulanan limon yagı kısa zaman içerisinde etkili sonuçlar gösterecektir. Minumun hafta'da 3 defa selülitli bölgeye uygulanması önerilir.

Portakal Yagı: 
Bugday yagı ile birlikte kullanılması selülitli bölgede oluşan çatlakların iyileşmesinde olumlu etkiyi saglayacaktır. İçerigindeki kimyasallar sayesinde selülitli bölgede oluşan yaglanmayı azaltacaktır.

Bugday Yagı: 
Biberiye yagı ile harmanlanıp uygulanması önerilmektedir. Her zaman oldugu gibi masaj şeklince selülitli bölgeye yedirilerek uygulanmalıdır.

Jojoba Yagı: 
Uzmanların şiddetle önerdigi ve selülitli bölgede en iyi onarıcılardan biri oldugu söylenen jojoba yagı,selülitli bölgeye uygulandıktan sonra kısa zaman dilimi içerisinde etkili sonuçlar verecektir.

Ardıç Yagı:
 Ardıç tohumunun selülitleri gidermesindeki en farklı ve etkili yöntemlerin başında streç film gelmektedir. Ardıç tohumu ile masaj yapılan selülitli bölge streç film ile kapatılarak 1-2 saat kadar bölgenın terlemesi saglanır. Terleyen selülitli bölgenin yag yakım seviyesi hızlanmaktadır. Ardıç yagı ile yapılan bu işlem, hafta'da 3 defa aralıksız bir şekilde tekrarlanmalıdır.

Selülite nedenleri, hormonlar ile aile'den gelen kalıtsal genetik oluşumlar ve kan dolaşımının düzensiz seviyede olmasıdır. Selülit sorunu ile yüzleşmek zorunda kalan bayanlar için bu büyük bir problem olsada 
selülit giderici yaglar ile kısa zamanda etkili sonuçlar almak mümkün olacaktır.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »