SON YAYINLAR
latest

1 Ayda 4 Kilo Zayıflatan Greyfurt Diyeti

Greyfurt diyeti ABD odaklı çıkmış olan bir diyetti. Öncelerde çok yanlış bir tanıtıma maruz kalmıştı. Fakat belirtmek gerekir ki greyfurt diye oldukça doğal ve sağlıklı olan tüm gıdaların tükettirilmesi maksadı ile ortaya atılmıştır. Greyfurt tüketimi; sebze ve meyve tüketimini sınırlandırmak ister. Amaç proteince değeri çok daha yüksek olan gıdaların tüketimine teşviktir. Boş yere doyarak yağ edinmek yerine, dolu dolu ve yağsız doyum, greyfurt diyetinin tercihidir. Bu sayede; 1 ayda 4 kilo zayıflatan greyfurt diyeti; her diyet yapan ve sağlık problemi teşkil eden kişilerin işine yaramıştır. Greyfurt diyeti, diyet yapan kişiyi aç bırakmamayı amaçlar. İster;kilo kontrolü açısından yapılsın, ister göbek eritme amaçlı yapılsın kesinlikle tam sonuç alırsınız.

1 ayda 4 kilo zayıflatan greyfurt diyeti, genellikle oldukça uzun vadeli bekleme süreci oluşturan diyetlere göre bir tepki gibidir. Oldukça hızlı sonuç verir ve diyeti uygulayan kişinin bu sayede çok daha kolay motive olmasını sağlar. Sağlıklı diyet programı öneren her diyetisyen mutlaka greyfurt diyetinden de sizlere bahsedecektir.

Greyfurt Diyeti Nasıl Uygulanır?

Uygulama açısından oldukça kolay olan greyfurt diyeti, lüks sofralar hazırlatmak maksatlı hazırlanmamıştır. Her evden, her bütçeden uygulanabilecek bir listeye ve ikamesi olan yemeklere ve tatlılara sahiptir.

Sabah Kahvaltısı

1) 2 adet haşlanmış yumurta, tam pişmiş olmalıdır.
2) 2 adet ince dilimler ile kesilmiş pastırma
3) Sade; şekersiz ve tatlandırıcısı olarak, bir fincan kahve
4) Yarım kesilmiş greyfurt
5) Diğer yarım greyfurtun suyu sıkılmalı, yaklaşık yarım bardak olacaktır.

Öğle Yemeği

1) Çoban salatası, fakat kesinlikle yağ aromalı sos içermemesi gerekir.
2) Sınırsız ve her türlü pişirilmiş olabilecek et veya tavuk, tamamen tercihe mahsusdur.
3) Yarım adet kesilmiş greyfurt, kesilmeden yenilmesi çok daha uygundur.
4) 250 mili gram greyfurt suyu

Ara öğün olarak belirtilen bir şey listede yer almaz. Fakat sizler; öğün aralarında acıkınca meyve tüketimi yapabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar yeşil elma tüketmeniz çok daha hızlı kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Akşam Yemeği

1) Nişasta içermeyen ve özellikle yeşil yapraklı olan sebzelerin karışımından oluşan bir sebze yemeği yapın. Bu yemeği, ister ızgara da pişirin; isterseniz ocakta pişirin.
2) Sınırsız olarak, doyana dek balık veya et veya tavuk ızgara yiyebilirsiniz. Bu ızgara çeşitleri sebze yemeğinin yanında bir ektir.
3) Yarım adet kesilmiş greyfurt
4) Yarım adet greyfurt suyu, yaklaşık ½ su bardağı kadar olmalıdır.
Greyfurt diyetinde ekmek çeşitlerinin hiç birine yer yoktur. Ekmek tüketmek yerine yemekle doymalısınız.

Gece Öğünü

1) 250 mili gram yağsız süt içmelisiniz.

Diyet programınızın tam anlamı ile etki etmesini istiyorsanız eğer; kesinlikle ekmek ve çeşitlerini tüketmemelisiniz. 1 ayda 4 kilo zayıflatan greyfurt diyeti ile sizde sağlıklı yaşayın.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »